رئیس پلیس فتا استان مرکزی اعلام کرد: امنیت حساب کاربری شبکه های اجتماعی خود را ارتقاء دهیم

رئیس پلیس فتا استان مرکزی اعلام کرد: امنیت حساب کاربری شبکه های اجتماعی خود را ارتقاء دهیم
مهر 4, 1400
720 بازدید

اراک–رئیس پلیس فتا استان مرکزی گفت: کاربران در زمان ورود به فضای مجازی از هویت شخصی خود محافظت کنند وبا به‌کارگیری گذرواژه‌های قدرتمند از تهدیدات امنیتی فاصله بگیرند. به گزارش خبرنگار سایت خبری چشم براه، سرهنگ احسان آنقی اظهار کرد: انتخاب گذرواژه قوی و مناسب، نخستین گام برای حفظ و افزایش امنیت شبکه های اجتماعی […]

اراک–رئیس پلیس فتا استان مرکزی گفت: کاربران در زمان ورود به فضای مجازی از هویت شخصی خود محافظت کنند وبا به‌کارگیری گذرواژه‌های قدرتمند از تهدیدات امنیتی فاصله بگیرند.

به گزارش خبرنگار سایت خبری چشم براه، سرهنگ احسان آنقی اظهار کرد: انتخاب گذرواژه قوی و مناسب، نخستین گام برای حفظ و افزایش امنیت شبکه های اجتماعی می باشد و استفاده از گذرواژه‌های ضعیف یا استفاده‌ بیش از حد از یک گذرواژه‌ی مشابه حتی اگر یک گذرواژه‌‌ی قوی باشد می‌تواند عواقب جدی برای شما به همراه داشته باشد.

وی با اشاره به قابلیت احراز هویت کاربران با استفاده از گذرواژه ی دو مرحله ای افزود:تایید دو مرحله‌ای قابلیتی برای امنیت هرچه بیشتر کاربران در برنامه های کاربردی و شبکه های اجتماعی است که اگر چنین قابلیتی در یک برنامه‌ وجود داشته باشد، بدین معناست که کاربران می توانند امنیت حساب کاربری خود را از ۵۰ به سطح ۱۰۰ برسانند.

سرهنگ آنقی بیان کرد: برای فعال کردن ویژگی گذر واژه ی دو مرحله ای، باید یک شماره موبایل که ترجیحا شماره خودتان باشد را وارد کنید و این همان شماره‌ای است که کدهای تایید در آینده به آن ارسال می‌شود و احراز هویت کاربر از طریق کد ارسال شده به این شماره همراه صورت می گیرد.

وی افزود:در صورتی که اقدامات لازم در جهت بالا بردن امنیت شبکه های اجتماعی و نرم افزار های کاربردی توسط کاربران صورت پذیرد به صورت قطعی می توان از سوءاستفاده های مالی و اخلاقی که در پی دسترسی غیر مجاز مجرمان سایبری ممکن است برای آن ها به وجود بیاید جلوگیری کنند.

اين مقام انتظامي با تاکید بر دقت کاربران در عدم ارائه کد های احراز هویت و ثبت نام نرم افزار های کاربردی و شبکه های اجتماعی خود به دیگران به خصوص افراد ناشناس گفت: کد هایی که به شماره همراه فرد ارسال می شود کاملا شخصی بود و باید از در اختیار قرار دادن آن ها به دیگران و به خصوص افراد ناشناس جدا خودداری کرد و توجه داشت که در دست داشتن هر یک از این کد های ثبت نام یا احراز هویت،مجرمان سایبری می توانند اقدامات مجرمانه و خرابکارانه ی خود را انجام دهند.

وي تاكيد كرد:‌ همیشه پیشگیری بهتر از درمان است و کاربران می توانند در صورت مواجهه با موضوعات مشکوک،با کارشناسان مرکز فوریت های سایبری به شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ که آماده پاسخگویی ۲۴ساعته می باشند تماس بگیرند.

برچسب‌ها:,