سرپرست سازمان پسماند شهرداری اراک: سطل های زباله شهری در بسیاری از کلاشهرهای کشور جمع آوری شد/ میانگین تولید سرانه زباله در اراک پایین تر از کشور اراک– پایگاه خبری چشم براه: سرپرست سازمان پسماند شهرداری اراک، ضمن بیان اینکه سطل های زباله شهری در بسیاری از کلانشهرهای کشور جمع آوری شده و زباله […]
سرپرست سازمان پسماند شهرداری اراک:
سطل های زباله شهری در بسیاری از کلاشهرهای کشور جمع آوری شد/ میانگین تولید سرانه زباله در اراک پایین تر از کشور
اراک– پایگاه خبری چشم براه:
سرپرست سازمان پسماند شهرداری اراک، ضمن بیان اینکه سطل های زباله شهری در بسیاری از کلانشهرهای کشور جمع آوری شده و زباله ها از درب منازل و محیط جمعآوری میشود، گفت: تحقق ۱۰ تا ۱۵ درصدی تفکیک زباله تا پایان سال ۱۴۰۲ در اراک هدف گذاری شده است.
به گزارش پایگاه خبری چشم براه، به نقل از اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، مهدی فدوی سرانه تولید روزانه پسماند در اراک را به ازای هر نفر ۵۵۰ گرم اعلام کرد و اظهار داشت: این رقم در کشور ۶۵۰ گرم است و میانگین تولید سرانه زباله در اراک پایین تر از کشور است.
وی افزود: روزانه ۳۸۰ تن زباله در اراک دفن میشود که حدود ۳۰۰تن آن مربوط به تولید زباله مناطق شهری و بقیه مربوط به زباله اطراف اراک است.
فدوی بیان کرد: در راستای مقابله با پدیده زباله گردی در شهر اراک؛ بحث جمع آوری سطل های زباله در دستور کار است و در این راستا الگوهای زیادی از شهرهای بزرگ کشور مطالعه شده است.
سرپرست سازمان پسماند شهرداری اراک در بخش دیگر سخنان خود گفت: مردم می توانند اپلیکیشن اکو را از بازار به آدرس ecobin@ دریافت و در تلفن همراه خود نصب کنند و با دادن آدرس، روز و ساعات مورد نظر، زبالههای بازیافتی خود را در اختیار این شرکت قرار دهند و هزینه زبالههای تفکیکی خود را دریافت کنند.
وی افزود: تحقق ۱۰ تا ۱۵ درصدی تفکیک زباله تا پایان سال آتی در این شهر هدفگذاری شده و امید است در این راستا مردم همکاری خوبی داشته باشند.
وی گفت: سطل های زباله شهری از شمار زیادی از کلانشهرها جمع آوری شده و زبالهها از درب منازل و محیط جمع آوری میشود که موفقیت در اجرای این طرح نیز در گرو همکاری مطلوب مردم است که باید تنها در ساعاتی که شهرداری اعلام میکند، زبالههای خود را بیرون بگذارند و شهرداری نیز موظف است در آن ساعات نسبت به جمعآوری زبالهها اقدام کند.
وی اظهار کرد: پیشبینی شده به صورت نمونه آزمایشی چند محله در شهر اراک این طرح اجرا شود و در صورت موفقیت در کل شهر صورت گیرد.
فدوی بیان داشت: در شرایط فعلی و با وجود سطلهای زباله در نقاط مختلف شهر اراک مناظر نازیبایی از پاره شدن کیسههای زباله در اطراف مخازن و فعالیت زیاد زباله گردها در شهر ایجاد شده است.
با درود
كوچه با عرض 8 متر گذاشتن سطل زباله صحيح است !!؟باتوجه به جمع آوري سطل هاي زباله در كلان شهر ها در اراك بايد تو كوچه باريك و ماشين آلات اسقاطي با سروصداي وحشتناك در شب براي جمع آوري زباله و گرفتن آسايش مردم چه بايد كرد ؟؟؟؟؟