شیرینی گوش فیلی سنتی اراک در راه ثبت ملی شدن است

اردیبهشت 8, 1401
138 بازدید

شیرینی گوش فیلی سنتی اراک در راه ثبت ملی شدن است   اراک–پایگاه خبری چشم براه: سرپرست معاونت میراث‌فرهنگی، اداره‌کل میراث‌‎فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: پرونده ثبتی شیرینی سنتی گوش فیل ویژه ماه مبارک رمضان, مستندسازی شده و به زودی در فهرست میراث‌فرهنگی ناملموس ملی ثبت می‌شود. به‌گزارش پایگاه خبری چشم براه به […]

شیرینی گوش فیلی سنتی اراک در راه ثبت ملی شدن است

 

اراک–پایگاه خبری چشم براه:
سرپرست معاونت میراث‌فرهنگی، اداره‌کل میراث‌‎فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: پرونده ثبتی شیرینی سنتی گوش فیل ویژه ماه مبارک رمضان, مستندسازی شده و به زودی در فهرست میراث‌فرهنگی ناملموس ملی ثبت می‌شود.

به‌گزارش پایگاه خبری چشم براه به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی، محسن کریمی افزود: این شیرینی سنتی در ماه معنوی و مبارک رمضان در هنگام افطار سرو می‌شود.

وی اظهار کرد: پرونده ثبتی گوش فیل به عنوان شیرینی سنتی اراک که در ماه مبارک رمضان تهیه و مصرف می‌شود، در دست تهیه است و به زودی مستندات آن برای ثبت در فهرست آثار ناملموس کشور ارسال خواهد شد.

کریمی اضافه کرد: شناخت خواص موادغذایی سالم و طبیعی، هنر آشپزی سنتی، توجه به سلامتی اعضای خانواده و بسیاری دیگری از عناصر ارزشمند گذشته است که بخش عمده‌ای از میراث ‌فرهنگی ناملموس یا معنوی غذایی ما را در گذشته تشکیل می‌داده است.

سرپرست معاونت میراث‌فرهنگی، اداره‌کل میراث‌‎فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی با اشاره به اینکه بعضی از غذاهای سنتی و فرهنگ غذایی در استان در حال فراموشی هستند و میراث‌فرهنگی در نظر دارد نسبت به شناسایی و ثبت در فهرست ملی کشور اقدام کند افزود: قبل از این برخی غذاها و شیرینی‌های سنتی استان مانند جوزغند نراق، مهارت و فن تهیه و پخت فتیروکسمه، شیوه سنتی پخت حلوای تبق ابراهیم آباد در فهرست ملی ثبت شده است.