هزینه های ماهیانه یک دستگاه اتوبوس شهری برای شهرداری ۳ برابر درآمد آن است

آبان 26, 1401
344 بازدید

رئیس سازمان حمل و نقل شهرداری ساوه: هزینه های ماهیانه یک دستگاه اتوبوس شهری برای شهرداری ۳ برابر درآمد آن است     ساوه –پایگاه خبری چشم براه: رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ساوه، ضمن بیان اینکه به طور میانگین درآمد یک دستگاه اتوبوس در یک ماه حدود ۱۲ میلیون تومان […]

رئیس سازمان حمل و نقل شهرداری ساوه:

هزینه های ماهیانه یک دستگاه اتوبوس شهری برای شهرداری ۳ برابر درآمد آن است

 

 

ساوه –پایگاه خبری چشم براه:
رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ساوه، ضمن بیان اینکه به طور میانگین درآمد یک دستگاه اتوبوس در یک ماه حدود ۱۲ میلیون تومان است گفت: هزینه های ماهیانه یک دستگاه اتوبوس برای شهرداری ۳برابر در آمد آن است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری چشم براه، به نقل از روابط عمومی سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ساوه، علی اصغر آرمیده افزود: در حالی که یک اتوبوس شهری با احتساب هزینه هایی همچون حقوق راننده، تعمیر و نگهداری اتوبوس، بیمه، خرید لوازم یدکی و… به طور ماهیانه ۳۵ میلیون تومان برای شهرداری هزینه به همراه دارد، درآمد ماهانه آن یک سوم این هزینه ها است.
وی اظهار داشت: به طور میانگین درآمد یک دستگاه اتوبوس شهری در ساوه در طول ماه حدود ۱۲ میلیون تومان می باشد، در حالی که سه برابر این میزان درآمد، هزینه نگهداری، حقوق راننده و سایر مخارج ماهیانه آن است و در حقیقت شهرداری ساوه این مابه التفاوت را به عنوان یارانه کمک به حمل و نقل عمومی پرداخت می کند.
رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ساوه با اشاره به عرضه کارت های شهروندی جدید و پرداخت کرایه اتوبوس ها با این کارت های الکترونیک، عنوان کرد: از روز چهاردهم آبان ماه جاری عرضه کارت های الکترونیک شهروندی آغاز شده و طی ۱۰ روز گذشته بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ کارت به شهروندان متقاضی، عرضه شده است.
آرمیده خاطر نشان کرد: برخی شهروندان نسبت به دریافت بهای ۱۶ هزار تومانی کارت های الکترونیک شهروندی گلایه داشتند؛ در این رابطه باید گفت که هزینه خرید و فعالسازی این کارت های الکترونیک قبلا توسط سازمان حمل و نقل به بانک انصار به عنوان مجری طرح پرداخت شده و سازمان ناگزیر از دریافت این مبلغ است.
وی تصریح کرد: کاهش اتلاف وقت شهروندان در پرداخت کرایه اتوبوس و نیاز به همراه داشتن پول خُرد، نظارت بهتر بر جریان های درآمدی و ارزیابی میزان تقاضا و مدیریت عرضه و همچنین کاهش معضلات بهداشتی ناشی از رد و بدل کردن پول نقد از جمله مزایای استفاده از کارت شهروندی است.