۷۰درصد مکمل های ورزشی قابل اطمینان نیستند/خطربزرگ ورود مکمل ها تقلبی و قاچاق به باشگاه‌های های بدنسازی

اردیبهشت 6, 1401
140 بازدید

هشدار؛ ورزشکاران بدنساز و پرورش اندام بخوانند؛ ۷۰درصد مکمل های ورزشی قابل اطمینان نیستند/خطربزرگ ورود مکمل ها تقلبی و قاچاق به باشگاه‌های های بدنسازی   اراک– پایگاه خبری چشم براه: بیش از نیمی از مکمل های مصرفی در باشگاه های ورزشی، به لحاظ کیفیت وکارایی قابل اطمینان نیستند. به گزارش پایگاه خبری جشم براه، معاون […]

هشدار؛ ورزشکاران بدنساز و پرورش اندام بخوانند؛

۷۰درصد مکمل های ورزشی قابل اطمینان نیستند/خطربزرگ ورود مکمل ها تقلبی و قاچاق به باشگاه‌های های بدنسازی

 

اراک– پایگاه خبری چشم براه:
بیش از نیمی از مکمل های مصرفی در باشگاه های ورزشی، به لحاظ کیفیت وکارایی قابل اطمینان نیستند.
به گزارش پایگاه خبری جشم براه، معاون غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با بیان مطلب بالا، با اشاره به اینکه ۷۰ درصد مکمل‌های ورزشی قابل اطمینان نیستند، گفت: تنها محل مجاز توزیع و فروش انواع مکمل‌ها، داروخانه‌ها هستند و سایر مراکزی که به عنوان محل فروش این مکمل‌ها فعالیت می‌کنند به هیچ عنوان دارای صلاحیت و مجوز قانونی نیستند.

وی افزود: گسترش روز افزون باشگاه‌های بدنسازی، حکایت از استقبال افراد جوان و نوجوان جامعه به این رشته ورزشی دارد. اما، نکته‌ای که نباید از آن غافل بود، ورود مکمل‌های ورزشی از نوع تقلبی و قاچاق به محیط باشگاه‌های بدنسازی است.

وی با اشاره به اینکه مکمل‌های ورزشی به صورت نامطمئن در اختیار ورزشکاران قرار می‌گیرد، تاکید کرد: بازرسان معاونت غذا و دارو  به صورت مداوم از داروخانه‌ها بازدید می‌کنند؛ از همین رو میزان تخلفات و کشفیات مکمل‌های ورزشی غیر مجاز در داروخانه‌ها بسیار کم بوده به طوری که طبق آمار موجود میزان این تخلفات کمتر از یک درصد است؛ در عین حال، میزان مکمل‌های غیر مجاز که در مکان‌های غیر رسمی و باشگاه‌های ورزشی به فروش می‌رسد، نسبتاً بالا است.

علیمرادیان گفت: از روی ظاهر پودر‌های مکمل هم نمی‌توان سلامت آن‌ها را تشخیص داد؛ به همین خاطر هم افرادی که این قبیل محصولات را از مکان‌هایی غیر از داروخانه‌ها تهیه می‌کنند، حتماً باید به وجود برچسب TTAC روی محصول دقت و کد UID یا کد اصالت را در سایت www.ttac.ir چک کنند تا مبادا به جای پودر‌های مکمل واقعی به آن‌ها پودر‌های تقلبی فروخته شود و به جای رشد و تقویت عضلاتشان به انواع و اقسام بیماری و مسمومیت دچار شوند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان از ورزشکاران به خصوص جوانان خواست در صورت مصرف مکمل ها،حتما ضمن تحقیق اولیه، با مربیان کهنه کار و البته پزشکان نیز مشورت بگیرند سپس اقدام به مصرف کنند.