تولید ۳۲ هزار تن گوشت در کشتارگاهای استان مرکزی

تولید ۳۲ هزار تن گوشت در کشتارگاهای استان مرکزی
آبان 8, 1402
71 بازدید

تولید ۳۲ هزار تن گوشت در کشتارگاهای استان مرکزی   اراک –پایگاه خبری چشم براه: بیش از ۳۲ هزار تن گوشت سفید و قرمز از ابتدای سال جاری تاکنون در کشتارگاه‌های دام و طیور استان مرکزی تولید و توزیع شده است. به گزارش خبرگزاری چشم براه به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان مرکزی، رئیس […]

تولید ۳۲ هزار تن گوشت در کشتارگاهای استان مرکزی

 

اراک –پایگاه خبری چشم براه:
بیش از ۳۲ هزار تن گوشت سفید و قرمز از ابتدای سال جاری تاکنون در کشتارگاه‌های دام و طیور استان مرکزی تولید و توزیع شده است.

به گزارش خبرگزاری چشم براه به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان مرکزی، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی با بیان مطلب بالا گفت: تاکنون بالغ بر ۱۲۵ هزار و ۹۰۷ راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه ‌های دام استان مرکزی کشتار شد که در منجر به استحصال ۵ هزار ۳۵۳ تن گوشت قرمز شده ‌است.
محمد رضایی افزود؛ ۵۷۱  لاشه دام در این مدت در کشتارگاه ‌های استان مرکزی به دلیل لاغری مفرط و بیماریهای مختلف با نظارت عالیه کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان از چرخه مصرف انسانی خارج شدند.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: ۱۲ میلیون و ۸۳ هزار قطعه طیور نیز در این مدت در کشتارگاه‌ های طیور این استان کشتار و۲۷ هزار و  ۱۵۵ تن گوشت سفید در این واحدها استحصال شده است.
وی بیان داشت: ۲۱۴ هزار قطعه طیور هم در کشتارگاه‌های استان مرکزی در بازرسی کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان از این واحدها به دلیل بیماری از چرخه مصرف خارج شدند.
وی از انجام ۵۵ هزار و ۵۱۳ مورد بازرسی از مراکز تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی توسط بازرسان اداره کل و ادارات دامپزشکی استان مرکزی خبر داد و گفت: در بازه زمانی هفت ماهه، یک هزار و ۱۹۴ مورد نمونه برداری از فرآورده های خام دامی انجام گرفته و ۱۳۶ پرونده به مراجع قضایی ارجاع شده است.
رضایی اضافه کرد: بیش از۴۰ تن فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در این بازدیدها ضبط و با دستور مقام قضایی از چرخه مصرف انسانی خارج شد که بخشی از این فرآورده ها به کارخانجات تولید پودر گوشت ارسال شده است.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان به همشهریان و هم استانی های توصیه کرد؛ هنگام خرید هر نوع فرآورده خام دامی به تاییدیه دامپزشکی، تاریخ تولید و انقضای محصولات توجه کافی داشته و در صورت مشاهده هر گونه تخلف در مراکز عرضه از طریق سامانه ۱۵۱۲ مورد را به کارشناسان این حوزه اطلاع رسانی کنند.