شهردار اراک خبر داد؛ امضاء تفاهم نامه برقی سازی ناوگان حمل و نقل درون شهری اراک اراک– پایگاه خبری چشم براه: شهردار اراک گفت: تبدیل اتوبوس های دیزلی به برقی در دستور کار شورای اسلامی ششم و مدیریت شهری اراک قرار دارد، و به دنبال تامین زیرساختهای مورد نیاز هستیم. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری […]
شهردار اراک خبر داد؛
امضاء تفاهم نامه برقی سازی ناوگان حمل و نقل درون شهری اراک
اراک– پایگاه خبری چشم براه:
شهردار اراک گفت: تبدیل اتوبوس های دیزلی به برقی در دستور کار شورای اسلامی ششم و مدیریت شهری اراک قرار دارد، و به دنبال تامین زیرساختهای مورد نیاز هستیم.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری چشم براه، علیرضا کریمی در حاشیه آیین امضای تفاهم نامه برق سازی ناوگان حمل و نقل درون شهری اراک در جمع خبرنگاران افزود: این تفاهم نامه در خصوص استفاده از مجموعه فعالیتهایی که شرکت مکو؛ گروهی مپنا و شرکت شتاب در راستای تهیه زیرساختها، ارزیابی و بررسی وضعیت شهری به منظور استفاده از وسایل حمل و نقل برقی است.
و در مورد نیاز به شارژ های
الکترونیکی در شهر اظهار کرد:
مقرر است این شارژرها در کمربندی های شمالی و جنوبی جانمایی شود که بتوانیم از آنها در آینده نزدیک استفاده کنیم.
شهردار اراک ادامه داد: در مرحله بعد تبدیل اتوبوس های دیزلی به برقی است که امیدواریم هر چه زودتر زیرساخت های آن فراهم شود و بتوانیم به همشهریان خدمت رسانی کنیم.
براساس این گزارش، مدیر عامل شرکت مهندسی و ساخت و برق مپنا نیز در این آیین ضمن ابراز خرسندی از رونمایی اولین اتوبوس برقی ساخت داخل و بهره برداری آزمایشی از این وسیله نقلیه، گفت: این اتوبوس حاصل یک مشارکت بین گروه صنعتی مپنا و گروه صنعتی عقاب افشان است که یک اتوبوس تمام برقی و بر اساس آخرین فناوری های روز دنیا طراحی شده است.
وی اظهار کرد: مهمترین ویژگی این اتوبوس این است که کاملا ساخت داخل است و تمام مراحل تحقیق و توسعه، طراحی و ساخت آن توسط جوانان غیور کشورمان انجام شده است.
وی بیان کرد: امیدواریم که با حمایتی که از سوی مسئولین، وزارت کشور و شهرداری ها خواهیم شد بتوانیم این اتوبوس را در سراسر ایران به بهره برداری برسانیم.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری چشم براه، مدیر عامل شرکت تولید اتوبوس برقی شتاب نیز در این مراسم با بیان اینکه اراک یکی از شهرهای صنعتی و آلوده کشور است، گفت: باید به تمام معنا به این مهم توجه کرد که یکی از راهکارهای کاهش آلودگی هوا استفاده از وسایل حمل و نقل برقی است.
کامبیز مرادیخ افزود: ما آمادگی این را داریم که با همکاری شهرداری یک ناوگان مناسب اتوبوس الکتریکی در این شهر مستقر کنیم تا گام های بعدی برای حذف آلودگی های محیط زیستی در شهر اراک به وجود آید.
وی خاطر نشان کرد: اتوبوس «زیما» یک اتوبوس الکتریکی مبتنی بر باتری است که از آخرین تکنولوژی خودروهای الکترونیکی استفاده می کند و ویژگی های خاصی دارد و این اتوبوس اولین اتوبوس مونوکوک کشور و اولین اتوبوس لوپلر کشور است
مدیر عامل شرکت تولید اتوبوس برقی شتاب ادامه داد: همچنین این اتوبوس طراحی صد در صد داخلی دارد و مفتخریم که دانشمندان خودمون چنین محصولی را توسعه دادند و امیدواریم بتوانیم با مشارکت حاکمیت به ویژه نهادهای شهری قدمهای مناسبی برای برای توسعه ناوگان الکتریکی در کشور برداریم.
نظرات