اجرای طرح عیدانه از ۱۵ اسفند آغاز تا ۲۰فروردین ۱۴۰۲ ادامه دارد

اجرای طرح عیدانه از ۱۵ اسفند آغاز تا ۲۰فروردین ۱۴۰۲ ادامه دارد
اسفند 25, 1401
110 بازدید

مدیرکل دفتر نظارت سازمان ملی استاندارد: اجرای طرح عیدانه از ۱۵ اسفند آغاز تا ۲۰فروردین ۱۴۰۲ ادامه دارد     اراک –پایگاه خبری چشم براه: مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد و صنایع غذایی بهداشتی سازمان ملی استاندارد، از اجرای طرح عیدانه خبر داد و گفت؛ این طرح که از ۱۵ اسفند آغاز شده است […]

مدیرکل دفتر نظارت سازمان ملی استاندارد:

اجرای طرح عیدانه از ۱۵ اسفند آغاز تا ۲۰فروردین ۱۴۰۲ ادامه دارد

 

 

اراک –پایگاه خبری چشم براه:
مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد و صنایع غذایی بهداشتی سازمان ملی استاندارد، از اجرای طرح عیدانه خبر داد و گفت؛ این طرح که از ۱۵ اسفند آغاز شده است تا بیستم فروردین ۱۴۰۲ ادامه دارد؛ هتل ها، میادین تره بار، زائرسراها و فروشگاهها زنجیره ای را نیز شامل می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری چشم‌براه زهرا پیراوی و نک در نشست خبری با رسانه‌های اراک ضمن بیان اینکه این سازمان برای بررسی وضعیت فروش محصولات در فضای مجازی با جدیت ورود کرده است، اظهار کرد: چنانچه اینگونه بازار یابی و نوع فروش مشمول استانداردهای اجباری شوند باید متناسب با قانون عمل کنند.
وی ادامه داد: در صورت مشاهده تخلف طبق قانون تعریف شده با متخلفین برخورد خواهد شد و این سازمان در حوزه ها و خدمات استانداردهای اجباری نظارت دارد و چنانچه کالا و خدماتی مشمول مقررات نیز نباشد بر اساس ماده ۱۳، نظارت از سوی سازمان الزامی است.
وی در مورد طرح عیدانه نیز خاطرنشان کرد: نظارت از میادین تره بار، خدمات قالیشویی، مراکز فروش شیرینی و آجیل، پایانه های اتوبوسرانی برون شهری و و ایستگاه‌های قطار نیز هدفگداری شده و پیشنهاد شده این موارد مشمول استاندارد اجباری شوند تا مردم از خدمات این طرح بهره‌مند شوند.
مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به اینکه واحدهای توزیع کننده نیز مورد بازرسی و نمونه برداری قرار می‌گیرند، خاطرنشان کرد: با هدف تامین بهداشت و سلامت و ایمنی به محصولات خام کشاورزی ورود شده و در حوزه نیترات فلزات سنگین و باقی مانده آفت های احتمالی بررسی هایی صورت گرفته که متاسفانه وضعیت مناسبی وجود ندارد.
پیراوی بیان کرد: بررسی‌ها روی پیاز، سیب زمینی، کاهو، پرتقال، سیب و هندوانه نیز انجام شده که در برخی از استان ها این مواد با استانداردهای سازمان منطبق نیست، هرچند نمونه برداری‌ها محدود بوده و برای اعلام نتیجه نهایی باید روی نمونه‌های بیشتری کار شود.
وی بیان داشت: سازمان استاندارد در حوزه نان ،گندم و آرد ورود کرده چرا که مردم نسبت به قوت غالب خود مطالبه گر هستند و باید زنجیره تعذیه را کامل دید از این رو ،نان‌های سنتی مانند تافتون، لواش، بربری و سنگک به شکل تصادفی نمونه برداری و به لحاظ فلزات سنگین و مواد افزودنی مورد ارزیابی قرار می گیرند.
مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به مسئله نشانه گذاری که برای سازمان استاندارد بسیار اهمیت دارد، گفت: در استان مرکزی مسئله نشانه گذاری و علامت استاندارد به خوبی عمل می شود، هرچند سازمان در حال گسترش خدمات خود است و امید است که مجموعه های تولیدی نیز در مسیر این اهداف گام بردارند

به گفته مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد و صنایع غذایی بهداشت سازمان ملی استاندارد ایران، در راستای پویایی این استانداردها ، ارزیابی و چک لیست‌های سازمان در طول سال مدنظر ویژه است.