مدیرکل دفتر نظارت سازمان ملی استاندارد: اجرای طرح عیدانه از ۱۵ اسفند آغاز تا ۲۰فروردین ۱۴۰۲ ادامه دارد اراک –پایگاه خبری چشم براه: مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد و صنایع غذایی بهداشتی سازمان ملی استاندارد، از اجرای طرح عیدانه خبر داد و گفت؛ این طرح که از ۱۵ اسفند آغاز شده است […]
مدیرکل دفتر نظارت سازمان ملی استاندارد:
اجرای طرح عیدانه از ۱۵ اسفند آغاز تا ۲۰فروردین ۱۴۰۲ ادامه دارد
اراک –پایگاه خبری چشم براه:
مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد و صنایع غذایی بهداشتی سازمان ملی استاندارد، از اجرای طرح عیدانه خبر داد و گفت؛ این طرح که از ۱۵ اسفند آغاز شده است تا بیستم فروردین ۱۴۰۲ ادامه دارد؛ هتل ها، میادین تره بار، زائرسراها و فروشگاهها زنجیره ای را نیز شامل میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری چشمبراه زهرا پیراوی و نک در نشست خبری با رسانههای اراک ضمن بیان اینکه این سازمان برای بررسی وضعیت فروش محصولات در فضای مجازی با جدیت ورود کرده است، اظهار کرد: چنانچه اینگونه بازار یابی و نوع فروش مشمول استانداردهای اجباری شوند باید متناسب با قانون عمل کنند.
وی ادامه داد: در صورت مشاهده تخلف طبق قانون تعریف شده با متخلفین برخورد خواهد شد و این سازمان در حوزه ها و خدمات استانداردهای اجباری نظارت دارد و چنانچه کالا و خدماتی مشمول مقررات نیز نباشد بر اساس ماده ۱۳، نظارت از سوی سازمان الزامی است.
وی در مورد طرح عیدانه نیز خاطرنشان کرد: نظارت از میادین تره بار، خدمات قالیشویی، مراکز فروش شیرینی و آجیل، پایانه های اتوبوسرانی برون شهری و و ایستگاههای قطار نیز هدفگداری شده و پیشنهاد شده این موارد مشمول استاندارد اجباری شوند تا مردم از خدمات این طرح بهرهمند شوند.
مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به اینکه واحدهای توزیع کننده نیز مورد بازرسی و نمونه برداری قرار میگیرند، خاطرنشان کرد: با هدف تامین بهداشت و سلامت و ایمنی به محصولات خام کشاورزی ورود شده و در حوزه نیترات فلزات سنگین و باقی مانده آفت های احتمالی بررسی هایی صورت گرفته که متاسفانه وضعیت مناسبی وجود ندارد.
پیراوی بیان کرد: بررسیها روی پیاز، سیب زمینی، کاهو، پرتقال، سیب و هندوانه نیز انجام شده که در برخی از استان ها این مواد با استانداردهای سازمان منطبق نیست، هرچند نمونه برداریها محدود بوده و برای اعلام نتیجه نهایی باید روی نمونههای بیشتری کار شود.
وی بیان داشت: سازمان استاندارد در حوزه نان ،گندم و آرد ورود کرده چرا که مردم نسبت به قوت غالب خود مطالبه گر هستند و باید زنجیره تعذیه را کامل دید از این رو ،نانهای سنتی مانند تافتون، لواش، بربری و سنگک به شکل تصادفی نمونه برداری و به لحاظ فلزات سنگین و مواد افزودنی مورد ارزیابی قرار می گیرند.
مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به مسئله نشانه گذاری که برای سازمان استاندارد بسیار اهمیت دارد، گفت: در استان مرکزی مسئله نشانه گذاری و علامت استاندارد به خوبی عمل می شود، هرچند سازمان در حال گسترش خدمات خود است و امید است که مجموعه های تولیدی نیز در مسیر این اهداف گام بردارند
به گفته مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد و صنایع غذایی بهداشت سازمان ملی استاندارد ایران، در راستای پویایی این استانداردها ، ارزیابی و چک لیستهای سازمان در طول سال مدنظر ویژه است.
نظرات