شناخت الگوهای خطرپذیری در پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی

شناخت الگوهای خطرپذیری در پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی
آبان 14, 1402
54 بازدید

مدیر کل بهزیستی استان مرکزی: شناخت الگوهای خطرپذیری در پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی   اراک — پایگاه خبری چشم براه: پیشگیری رکن مهم در کاهش شیوع آسیب‌های اجتماعی به شمار می‌رود و شناخت الگوهای خطرپذیری در پیشگیری موثر است. به گزارش خبرگزاری چشم براه، مدیر کل بهزیستی استان مرکزی در جلسه کمیته فرهنگی و […]

مدیر کل بهزیستی استان مرکزی:

شناخت الگوهای خطرپذیری در پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی

 

اراک — پایگاه خبری چشم براه:
پیشگیری رکن مهم در کاهش شیوع آسیب‌های اجتماعی به شمار می‌رود و شناخت الگوهای خطرپذیری در پیشگیری موثر است.

به گزارش خبرگزاری چشم براه، مدیر کل بهزیستی استان مرکزی در جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری از مواد مخدر این استان با بیان مطلب بالا گفت: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب در بحث آسیب‌های اجتماعی مسئله اعتیاد است که نتیجه این موضوع حکایت از این دارد که خطر واقعا جدی است.
حسین آبادی با اشاره به اینکه شناخت الگوهای خطرپذیری در پیشگیری موثر است اظهار کرد: آگاه سازی و ایجاد زمینه استقلال پایدار جامعه هدف؛ دو اهرم قوی در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی هستند.
وی آگاه سازی نوجوانان و جوانان را از طریق برنامه‌های فرهنگی یکی از شیوه‌های مقابله با معضلات اجتماعی عنوان کرد و افزود: در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از تبعات و سوء مصرف مواد باید اقدامات شایسته و اثربخش تر صورت پذیرد.

بر اساس این گزارش؛ دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر نیز گفت: نقش مهم پیشگیری در راستای کاهش اعتیاد و معضلات ناشی از آن و دستیابی به اهداف تعریف شده در این راستا نیازمند حرکت تمامی نهادها در مسیر سیاست‌های ابلاغی مبارزه با مواد مخدر است.
شایسته فر بر اهمیت مسئله آگاهسازی در کنار توانمندسازی جامعه به ویژه کسانی که ناخواسته در دام مشکلات و آسیب‌های اجتماعی گرفتار شده‌اند تاکید کرد و افزود: پیشگیری از اعتیاد مقرون به صرفه و کم هزینه تر از درمان است و بر همین اساس باید آگاهسازی را به خانواده‌ها آموزش داد.
وی اظهار کرد: استفاده هرچه بهتر از ظرفیت مردم در اجرای طرح‌های پیشگیری از اعتیاد رویکرد مهم دولت سیزدهم است که با جدیت پیگیری می‌شود.

معاون امور پیشگیری نیز در این جلسه گفت: ۵ طرح در دفتر اعتیاد پیگیری می‌شود که طرح کیان در راستای یکی از مهم‌ترین ماموریت‌های اصلی برای پیشگیری از اعتیاد در محیط‌های اداری برای کارکنان و خانواده‌های آنان اجرا می‌شود.
امیر حجت نوروزی اظهار کرد: طرح پازک؛ طرح پیشگیری از اعتیاد اجتماعی محور، برنامه‌های آگاهسازی و طرح کارزار رسانه و طرح ارتقای توانمندی‌های شناختی–رفتاری با هدف ارتقای مهارت روانی– اجتماعی در گروه های آسیب پذیر از مهم‌ترین طرح‌های قابل اجرا در این دفتر است.