نقدینگی مهم‌ترین مشکل واحدهای صنعتی و تولیدی استان مرکزی است

نقدینگی مهم‌ترین مشکل واحدهای صنعتی و تولیدی استان مرکزی است
آبان 21, 1402
43 بازدید

مدیر کل صمت استان مرکزی: نقدینگی مهم‌ترین مشکل واحدهای صنعتی و تولیدی استان مرکزی است اراک –پایگاه خبر چشم براه: موضوع نقدینگی به عنوان مشکل اصلی و دغدغه واحدهای تولیدی و صنعتی استان مرکزی به شمار می‌رود که باید از ظرفیت تبصره ۱۸، مصوبات سفر ریاست جمهوری و رونق تولید برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی […]

مدیر کل صمت استان مرکزی:

نقدینگی مهم‌ترین مشکل واحدهای صنعتی و تولیدی استان مرکزی است

اراک –پایگاه خبر چشم براه:
موضوع نقدینگی به عنوان مشکل اصلی و دغدغه واحدهای تولیدی و صنعتی استان مرکزی به شمار می‌رود که باید از ظرفیت تبصره ۱۸، مصوبات سفر ریاست جمهوری و رونق تولید برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی استفاده کرد.
به گزارش خبرگزاری چشم براه؛ مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در نشست خبری دراراک با بیان مطلب بالا گفت: از ۳۱۰۰ پروانه بهره‌برداری در استان مرکزی؛ حدوداً ۲۹۱ پروانه واحدهای تعطیل است و تلاش بر این است واحدهایی که مشکلاتی مانند بدهی بانکی دارند نیز برطرف شود. از بین واحدهایی که مشکلاتشان موضوع مواد اولیه و ارز باشد می‌تواند درستاد تسهیلات برطرف کرد.
وی ابراز امیدواری کرد، امید است از تعداد جوازهای تاسیس ضریب اشتغال خوبی را ایجاد کنند.
وی خاطرنشان کرد: ۲۰۶ پروانه بهره‌برداری در هفت ماه سال جاری صادر شد که ۱۴ هزار نفر اشتغال به همراه داشته است.
وی بیان داشت: میزان تسهیلات تبصره ۱۸ برای استانی که عنوان قطب صنعتی را با خود دارد بسیار کم است. جودکی ادامه داد: در تبصره ۱۸ برای صنایع استان نیز ۵۶ میلیارد تومان اختصاص یافت. که با پیگیری به ۱۸۰ میلیارد تومان افزایش یافت.
مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان مرکزی تصریح کرد: البته برای حمایت از صنایع استان این رقم نباید کمتر از ۲ هزار میلیارد تومان باشد.
جودکی بیان داشت: انتظاری که بانک‌ها از صنایع دارند این است که حساب‌های گردش مالی خود را وارد استان کنند، تا انتقال حساب‌ها بخشی از ناترازی را جبران کند.
جودکی در بخش دیگر سخنان خود در مورد موضوع مازوت سوزی نیروگاه با اشاره به اینکه ما با مازوت سوزی نیروگاه مخالف هستیم،گفت: نیروگاه اساساً با توجه به اینکه در ورزش باد غرب به شرق است؛ تمهیداتی در استان مد نظر قرار دارد. شرکت گاز تا امروز هیچ محدودیتی را برای نیروگاه صادر نکرده است.
وی اضافه کرد: قرار است نیروگاه دو خط را وارد اورهال کند و امسال قول دادند که نیروگاه وارد مازوت سوزی نشود. همچنین صنایع آلاینده در صورت نیاز به فیلتراسیون؛ باید نسبت به این امر اقدام کنند.
جودکی در مورد برپایی نمایشگاه صنعت به میزانی استان مرکزی–اراک بابیان اینکه به دنبال این هستیم که نمایشگاه صنعت را به نمایشگاه بین المللی صنعت تبدیل کنیم، گفت: امسال شانزدهمین نمایشگاه صنعت از ۳۰ آذرماه تا سوم دی ماه برگزار می‌شود، تاکنون حدود یکصد شرکت برای حضور در نمایشگاه اعلام آمادگی کردند. البته امکانات نمایشگاه در سطح استان نیست، اما قطعا امسال نمایشگاه متفاوتی خواهیم داشت و امسال دو هیئت تجاری خارجی از ترکیه روسیه در نمایشگاه حضور پیدا خواهند کرد.
جودکی اضافه کرد: یکی از اتفاقات مهم نمایشگاه امسال این است که چند کارگروه در نمایشگاه به صورت روزانه برگزار می‌شود که یکی از آن در حوزه آموزش است. در صدد تخصصی شدن نمایشگاه تخصصی نفت، گاز و پتروشیمی، نمایشگاه لوازم خانگی، نمایشگاه آلومینیوم و نمایشگاه صنایع غذایی هستیم.