تقویت ورزش حوزه صنعت عامل پویایی و نشاط و بالا رفتن راندمان

اردیبهشت 4, 1401
174 بازدید

سرپرست اداره کل تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی: تقویت ورزش حوزه صنعت عامل پویایی و نشاط و بالا رفتن راندمان   اراک– پایگاه خبری چشم براه: نشست هم اندیشی هیئت رئیسه ورزش کارگری استان مرکزی با سرپرست اداره کل تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با هدف بررسی مشکلات و موانع موجود […]

سرپرست اداره کل تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی:

تقویت ورزش حوزه صنعت عامل پویایی و نشاط و بالا رفتن راندمان

 

اراک– پایگاه خبری چشم براه:
نشست هم اندیشی هیئت رئیسه ورزش کارگری استان مرکزی با سرپرست اداره کل تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با هدف بررسی مشکلات و موانع موجود در بدنه و ورزش کارگری این استان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری چشم براه؛ در این نشست هم اندیشی سرپرست اداره کل تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ضمن قدردانی از هیئت رئیسه ورزش کارگری جهت پیگیری و مطالبات این حوزه گفت: تقویت ورزش در حوزه صنعت می تواند موجب پویایی و نشاط شادابی کارگران در این حوزه شود و باید از پتانسیل موجود به خوبی بهره برد؛ چرا که استان مرکزی در زمینه ورزش از ظرفیت و پتانسیل بالایی برخوردار است.
جمشید امیدی ابراز امیدواری کرد؛ صنایع نیز جهت تقویت ورزش استان به ویژه ورزش کارگری پای کار بیاید و پشتیبان و حامی ورزش باشند.
حامد اسدی رئیس هیأت ورزش کارگری استان مرکزی؛ ضمن معرفی اعضا و ارایه گزارش عملکرد سال گذشته؛ ازرتبه پنجم این ه‍یأت درکشور خبرداد.

ورزش در مهد صنعت جدی گرفته شود

بر اساس این گزارش، در ادامه این نشست، رئیس هیئت مدیره و مدیر تربیت بدنی شرکت ایرالکو با اشاره به اینکه حمایت از ورزش کارگری در شهر مهد صنعت کشور باید جدی گرفته شود؛ اظهار کرد: در استان مرکزی ورزشکارانی هستند که در شرایط سخت کاری قرار دارند و قهرمان جهان را یدک می‌کشند که البته این پتانسیل‌ها نباید نادیده گرفته شود.
حسن سبحانی در ادامه پیشنهاد کرد؛ احداث مسیر دوچرخه سواری (جاده سلامت صنعت) جهت استفاده کارگران شرکت های هپکو؛ آذرآب؛ آلومینیوم ماشین سازی در دستور کار قرار گیرد.

تخصیص بودجه برای ورزش کارگری

به گزارش پایگاه خبری چشم براه؛ عضو دیگر هیئت رئیسه نیز با اشاره به اینکه تخصیص بودجه برای ورزش کارگری پیش‌بینی شود؛ افزود: در این خصوص راهکاری برای حمایت و حضور تمام شرکت و واحدها صنعتی از ورزش طراحی و برنامه‌ریزی شود.
عبدالرضا عزیزی گفت: در موضوع اسپانسر ساماندهی خوبی شکل نگرفته است.

توسعه ورزش کارگری تزریق خون تازه در صنعت

نایب رئیس ورزش بانوان کارگری استان مرکزی معتقد است؛ چنانچه به ورزش کارگری بها داده شود؛ در حقیقت خون تازه‌ای در رگهای صنعت تزریق می‌شود و شادابی و نشاط کارگران موجب بالا رفتن تولید و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.
مهدیه معصومی در ادامه خاطرنشان کرد: در شرایطی که بحران اقتصادی به شدت در جامعه آسیب وارد کرده است؛ ورزش می‌تواند تا حدودی در تقویت روحیه مردم به ویژه جوانان تاثیر به بسزایی بگذارد به نحوی که در کاهش استرس و تنش های روحی بسیار موثر است.
وی بیان داشت: شرکت آلومینیوم مسئولیت های اجتماعی خود را به درستی انجام می‌دهد. اما تا چه زمانی ایرالکو به تنهایی جور دیگر شرکت‌ها را بر دوش بکشد؟!

هزینه کردن در ورزش سرمایه گذاری است

براساس این گزارش، عضو دیگر هیئت رئیسه و مدیر بیمارستان فوق تخصصی سینا گفت: بومی بودن اعضای هیئت رئیسه ورزش کارگری استان مرکزی به پیشرفت این ورزش کمک شایانی می‌کند.
مجید افشاری اضافه کرد: ما نیز در حد توان در بحث توسعه ورزش کارگری استان پیگیر هستیم و هزینه خواهیم کرد، که البته این هزینه در حقیقت سرمایه‌گذاری به شمار می رود.

درک موضوع ورزش مهم است

عضو دیگر هیأت رئیسه و عضو هیئت مدیره باشگاه آلومینیوم اراک گفت: درک موضوع ورزش می‌تواند اثرات بسیار را در همه جهات داشته باشد.
محمد رجائیان اضافه کرد: اداره کل تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی به عنوان پاسخ دهنده مطالبات منطقی جامعه کارگری باید با حمایت از ورزش کارگری زمینه ارتقای سطح سلامت جسمی و روحی کارگران را فراهم کند.

سمیعی دبیر هیئت رئیسه ورزش کارگری هم در اختیار قرار دادن مجموعه های ورزشی اداره کل را به هیئت های ورزشی با هدف کاهش هزینه‌های مالی را از مهمترین کمک‌های اداره کل تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی در استان در راستای تقویت ورزش کارگران عنوان کرد.

گفتنی است؛ از ایجاد شورای کارگری استان؛ پیگیری اجرای دقیق ماده ۱۵۴ قانون کار توسط بازرسان کار؛ احترام به مدیران صنایع و پیگیری همکاری توسط مدیرکل در نشست با آنان؛ تبیین جایگاه ورزش کارگری در دیدار با مسئولین استان و پیگیری آن؛ اختصاص بودجه ورزشی و بخشی از درآمد مجموعه های ورزشی به برگزاری مسابقات از جمله مصوبات این نشست هم اندیشی بود.