معاون سازمان محیط زیست: بابت مازوت سوزی نیروگاه های حرارتی از مردم عذرخواهی میکنیم اراک– پایگاه خبری چشم براه: معاون انسانی سازمان محیط زیست گفت: سال جاری به دلیل ناترازی برق و گاز در کشور نیروگاه های حرارتی کشور، نیروگاههای حرارتی مجبور به مازوت سوزی بودند. حشمتی در حاشیه بازدید از صنایع شازند به همراه […]
معاون سازمان محیط زیست:
بابت مازوت سوزی نیروگاه های حرارتی از مردم عذرخواهی میکنیم
اراک– پایگاه خبری چشم براه:
معاون انسانی سازمان محیط زیست گفت: سال جاری به دلیل ناترازی برق و گاز در کشور نیروگاه های حرارتی کشور، نیروگاههای حرارتی مجبور به مازوت سوزی بودند.
حشمتی در حاشیه بازدید از صنایع شازند به همراه نماینده مردم شازند و آستانه در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری چشم براه، ضمن عذرخواهی از مردم شریف شهرستانهای شازند و اراک بابت مازوت سوزی و آلایندگی هوا توسط نیروگاه خواستار اجرای مواد ۱۳ و ۱۷ و ۱۹ قانون هوای پاک توسط وزارت نفت و نیرو برای تامین سوخت گاز و توسعه برنامههای تولید برق از منابع تجدید پذیر شد.
براساس این گزارش،در این سفر شهرستانی یک خانه محیط زیست در راستای تحقق شعار سازمان حفاظت محیط زیست ( محیط زیست مردم پایه، هوشمند و فناورانه) در شهر مهاجران افتتاح گردید. در این خانه ها، دغدغه ها، پیشنهادها و راهکارهای محیط زیستی قابل طرح، تبدیل به ایده های اجرایی خواهد شد که ضمن ترویج فرهنگ و اخلاق زیست محیطی، منجر به حفظ و ارتقاء شاخص های زیست محیطی می شود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری چشم براه ، همچنین در این سفر از شرکت درسا مرغ و طرح توسعه تصفیه خانه فاضلاب آن وازمحل سایت احداث کارخانه قند ارمغان شازند واز شرکت بهنوش واقع در شهرک صنعتی آستانه بازدید بعمل آوردند و تصمیماتی در خصوص رفع مشکلات زیست محیطی این صنایع اتخاذ شد.
درحاشیه این بازدید ها نماینده مردم شازند وآستانه گفت:صنایع شهرستان شازند مثل درسا مرغ و بهنوش توان خود را برای ایجاد یک تولید پاک گذاشتهاند و اقای تفکری سرمایه گذار کارخانه قند جدید شازند با اتکا به سرمایه شخصی و با قول حداقل ۲۰۰ نفر اشتغال مستقیم پا به شازند گذاشته تا نماد شهرستان شازند را زنده کند.
محمود احمدی بیغش همچنین درحاشیه بازدید کارخانه درسا مرغ و بهنوش بیان داشت: صنایعی که برای اشتغال مردم کار میکنند باید با تعامل مناسب سازمان محیط زیست به سوی ایجاد زیر ساختهای مناسب برای حفظ محیط زیست انسانی پیش روند و باید توسط تمام مسئولین حمایت شوند.
وی اظهار کرد: الودگی شهرستان شازند از صنایع نفتی تنها الودگی هوا نیست و مسئولینی که پیگیر احداث یک پتروشیمی تقلبی هستند حق ندارند ازآلودگی صنایع دیگر صحبت کنند.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به الودگیهای گسترده صنایع برای مردم منطقه شازند گفت:مردم شازند از الودگی ابی، خاکی و هوا رنج میبرند.
مسئولین استانی هستند که تمام ابروی خود را برای احداث یک پتروشیمی تقلبی خرج میکنند و مطالبه انها برای هوای پاک بیشتر بوی امتیاز گیری میدهد و تنها این مطالبه بصورت مردمی قابل قبول است.
وی افزود : در روستایی حق الایندگی میگیرند و ویلاسازی میکنند اما در شهرستان شازند ۳۰ درصد مردم به بیماریهای ناشی از الودگی هوا، اب و خاک مبتلا شدهاند.
حشمتی در پاسخ به خبرنگار چشمبهراه تصریح کرد: راه حل مازوت سوزی در سالهای اینده رفتن به سوی استفاده از نیروگاههای دوستدار محیط زیست است و باید با وسواس بیشتری نسبت به مجوز صنایع در شهرستان شازند اقدام کرد و طبق امایش سرزمین به فکر انتقال نیروگاه بود و از طرح توسعه صنایع نفتی جلوگیری کرد.
معاون انسانی سازمان محیط زیست تاکید داشت: هیچ صنعتی نمیتواند ادعا الاینده نبودن داشته باشد .
وی افزود: ما برای سلامت مردم ارزش قائلیم و شاید بشود به صنایع کوچکی با نگاه مماشات و حمایت نگاه کرد اما ریههای مردم شازند و اراک دیگر توان الودگی بیشتر را ندارد و باید غیر از منابع الودگی ثابت ،برای منابع الودگی متحرک هم با تامین سوختهای پاک فکری کرد.
در پایان یوسفی مدیر کل محیط زیست استان مرکزی و در پاسخ خبرنگار چشمبه راه گفت: صنایع بزرگ استان باید اقدام به نصب دستگاههای پایش الودگی هوا کنند.
وی توضیح داد:ما اعلام نکردیم که بالا بودن سطح الودگی بخاطر کالیبره نبودن دستگاههای پایش بوده و فقط یکی از دستگاهها از کالیبره خارج شده بود و برای ما میانگین دستگاههای پایش مورد نظر است.
نظرات