بیمه کردن خبرنگاران توسط صاحبان رسانه ها الزامی است

بیمه کردن خبرنگاران توسط صاحبان رسانه ها الزامی است
تیر 1, 1402
106 بازدید

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: بیمه کردن خبرنگاران توسط صاحبان رسانه ها الزامی است اراک- پایگاه خبری چشم براه: مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن بیان اینکه آیین نامه جامع خبرنگاری با هدف حمایت از جامعه خبرنگاران در حال تدوین است، بر بیمه کردن خبرنگاران […]

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:

بیمه کردن خبرنگاران توسط صاحبان رسانه ها الزامی است

اراک- پایگاه خبری چشم براه:
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن بیان اینکه آیین نامه جامع خبرنگاری با هدف حمایت از جامعه خبرنگاران در حال تدوین است، بر بیمه کردن خبرنگاران توسط صاحبان رسانه ها تاکید کرد و این مهم را یک الزام تلقی کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری چشم براه، ایمان شمسایی در آیین اختتامیه جشنواره و مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه خبری استان مرکزی در اراک، تامین امنیت شغلی و بیمه خبرنگاران را از برنامه‌های مهم این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: بر اساس ماده ۴۶ قانون مطبوعات صاحبان امتیاز موظف هستند خبرنگاران را بیمه کنند و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تمام توان این مهم را برای تحقق پیگیری می کند.
وی با بیان اینکه نیاز به حمایت و هم اندیشی مسئولان در عرصه رسانه بیش از گذشته وجود دارد، بر اهتمام آموزش اهل رسانه و تقویت تشکل ها و خانه های مطبوعات و بهره مندی از ظرفیت بسیج رسانه تاکید کرد.
وی اظهار کرد: رسانه ها در جنگ که پیش رو است رسالت مهمی را برعهده دارند زیرا در وقایع اخیر رسانه‌های خارجی واقعیت ایران را منعکس نمی کردند. اما رسانه‌های داخلی در این برهه حساس خوب درخشیدند و قلم را زمین نگذاشتند و رسالت خود را به نحو شایسته انجام دادند.
به گفته مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اعضای سامانه جامع رسانه کشور از ۲ هزار و ۵۰۰ عضو در سال ۱۴۰۱، اکنون به ۸ هزار نفر افزایش یافته است.
شمسایی با اشاره به ظرفیت موجود رسانه‌ای در استان مرکزی خاطرنشان کرد: این استان دارای ۱۳۴ رسانه شامل ۳ روزنامه، ۱۸ هفته نامه،۶ دو هفته نامه، ۳ ماهنامه و ۶۱ پایگاه خبری و تحلیلی است و ۱۳۴ نفر از این استان عضو سامانه جامع رسانه هستند در حالی که ظرفیت استان بیشتر از این‌ها است.

استاندار:

رسانه ها می توانند در تصویرسازی آینده موثر باشد

بر اساس این گزارش، استاندار مرکزی در این آئین با اشاره به اینکه رسانه‌ها می‌توانند در تصویرسازی آینده موثر باشند، گفت: رویدادها؛ روندها و تغییرات منظم اقدامات ما در زندگی خانوادگی و اجتماعی و تصاویر ما از آینده مولفه های شکل دهنده آینده هستند.رسانه ها باید رویکرد خود را در حرکت به سوی آینده مشخص کنند. فرزاد مخلص الائمه اظهار کرد: در استان مرکزی با توجه به حوزه نخبگان و خاستگاه اندیشمندان در حوزه های مختلف و پیشینه تاریخی استان؛ ظرفیت های خوبی برای قدرتمندی رسانه ها وجود دارد که تاکنون از این ظرفیت‌ها آن طور که باید و شاید استفاده نشده است.
وی ادامه داد: دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی و تاثیرگذار در این حوزه‌ها حرکت به جلو داشته باشند؛ تا فضا برای رشد نشریات و رسانه ها مهیا شود.

مدیرکل ارشاد اسلامی:

دلبستگی رسانه‌ها به کشور و نظام ستودنی است

سینا دلشادی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز گفت: همه رسانه‌ها دلبسته دین، نظام و کشورشان هستند و سه ماموریت اصلی تبین، اعتماد سازی و رفع شبهات در دستور کارشان قرار دارد. وی افزود: اهل رسانه باید هوشیار و اهل تفکر و اندیشه باشند. اهالی رسانه نباید گرا دهنده به دشمن باشد که آنان نیز این روند و غفلت را وسیله هدف قراردادن ما قلمداد کنند.
دلشای اضافه کرد: فضای رسانه و افکار عمومی امروز متحمل شده است. امروز با انسان رسانه‌ها مواجه هستیم. در همین راستا باید طرحی نو پیش بینی کنیم و اقدامات متفاوت و خلاقانه انجام دهیم و رسالت مهم و تاریخی خود را در این برهه حساس تاریخی عملیاتی کنیم.
بر اساس این گزارش، در پایان این آئین از برگزیدگان جشنواره با لوح و تندیس جشنواره تقدیر شدند.