خانواده ها کوچکترین علائم شبه سرماخوردگی را جدی بگیرند

دی 26, 1400
306 بازدید

فوق تخصص عفونی کودکان: خانواده ها کوچکترین علائم شبه سرماخوردگی را جدی بگیرند   اراک- فوق تخصص عفونی کودکان گفت: خانواده ها در شرایط کنونی حتی کوچکترین علائم شبیه سرماخوردگی ساده را نیز جدی بگیرند و با مشاهده اولین مورد مشکوک به پزسک معالج مراجعه کنند.   به گزارش خبرنگار سایت خبری چشم براه به […]

فوق تخصص عفونی کودکان:

خانواده ها کوچکترین علائم شبه سرماخوردگی را جدی بگیرند

 

اراک- فوق تخصص عفونی کودکان گفت: خانواده ها در شرایط کنونی حتی کوچکترین علائم شبیه سرماخوردگی ساده را نیز جدی بگیرند و با مشاهده اولین مورد مشکوک به پزسک معالج مراجعه کنند.

 

به گزارش خبرنگار سایت خبری چشم براه به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، منیژه کهبازی بیان کرد: در هفته های گذشته مواردی چون بیماری های تنفسی و گوارشی افزایش یافته که مهمترین علت آن ویروس های فصلی، آنفولانزا نوع a و کرونا(اُمیکرون) است.
وی افزود: تست هایی که از بیماران به خصوص افرادیکه سرفه، بدن درد و تب و لرز دارند، نشان داده علاوه بر کرونا، آنفولانزا به خصوص نوع آن نیز در استان مرکزی شایع شده است.

وی تاکید کرد: خانواده ها حتی کوچکترین علائم شبیه به سرماخوردگی ساده را نیز جدی بگیرند و ضمن ادامه رعایت پروتکل های بهداشتی و تلاش برای عدم انتقال آن به دیگران، با مشاهده اولین مورد مشکوک به پزشک معالج مراجع کنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: اگر سرفه های طولانی، بی حالی، لرز در بدن و تب بالا، تب طول کشنده و اسهالی که برطرف نمی شود را  دیدید باید سریعا به پزشک مراجعه کنید.

کهبازی در ادامه خاطرنشان کرد: سویه اِمیکرون تاکنون مشکل جدی را ایجاد نکرده و امیدواریم ماه های آتی را نیز با کمترین آمار پشت سر بگذاریم اما این نکته منوط به جدی گرفتن این بیماری و رعایت مجدانه شیوه نامه های بهداشتی است.

فوق تخصص عفونی کودکان همچنین ضمن اشاره به اینکه مدارس بازگشایی شده و زمان امتحانات حضوری رسیده، افزود: اگر در دانش آموزی علائمی مشاهده شد چه والدین و چه مربیان و مسئولین مدرسه نباید اجازه حضور وی را در جمع دیگر دانش آموزان بدهند و بهتر است آزمون و امتحان اینگونه دانش آموزان را به صورت غیر حضوری و مجازی برگزار کنند.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه مشاهده شده برخی مسئولین مدارس نسبت به حضور دانش آموزان، سخت گیری می نمایند که توصیه می کنیم ضمن پرهیز از این کار، اجازه دهند دانش آموزانی که حتی علائم خفیف دارند، با استراحت در منزل و سپری کردن دوران قرنطینه، سلامت خود را بازیابند تا به دیگران نیز انتقال ندهند.

کهبازی در پایان گفت: سرماخوردگی ساده ۳ تا ۵ روز طول می کشد و در صورتی که علائم با داروهایی که پزشک در مراجعه ی اول تجویز کرده بهتر نشد، به فکر خود درمانی و تجویز مجدد نباشند و ظرف مدتی که که پزشک مراجعه کرده مجددا به پزشک مراجعه کنند و روند درمان را به طور کامل طی نمایند.