دهمین جشنواره انگور روستای تاریخی هزاوه آغاز شد

دهمین جشنواره انگور روستای تاریخی هزاوه آغاز شد
آبان 14, 1402
110 بازدید

دهمین جشنواره انگور روستای تاریخی هزاوه آغاز شد اراک –پایگاه خبری چشم براه: دهمین جشنواره انگور روستای تاریخی هزاوه با هدف ترویج و گسترش تبادل آیین‌ها و فرهنگ‌های بومی محلی و شناساندن جاذبه‌های گردشگری آغاز شد. به گزارش خبرگزاری چشم براه؛ مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی در حاشیه برگزاری این […]

دهمین جشنواره انگور روستای تاریخی هزاوه آغاز شد

اراک –پایگاه خبری چشم براه:
دهمین جشنواره انگور روستای تاریخی هزاوه با هدف ترویج و گسترش تبادل آیین‌ها و فرهنگ‌های بومی محلی و شناساندن جاذبه‌های گردشگری آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری چشم براه؛ مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی در حاشیه برگزاری این جشنواره گفت: جشنواره با هدف ترویج و گسترش تبادل آیین‌ها و فرهنگ بومی محلی؛ معرفی انواع انگور هزاوه، شناساندن جاذبه‌های گردشگری و فروش محصولات فرآورده شده خانگی از یازدهم ماه جاری آغاز و تا نوزدهم ادامه دارد.
مصطفی مرزبان افزود: بیش از ۳۰ غرفه برای ارائه انگور و محصولات تولیدی آن به منظور افزایش رونق اقتصادی در این عرصه، فعایت می کنند.
وی اضافه کرد: بیش از ۲۰ رقم انگور در هزاوه تولید می‌شود که توجه به ظرفیت تولیدی این محصول و تولیدهای وابسته به آن می‌تواند یکی از منابع قوی درآمدزایی و جذب گردشگر در منطقه باشد.
وی با اشاره به اینکه ازروستای هزاوه به عنوان زادگاه امیرکبیر یاد می‌شود، اظهار کرد: این روستا به دلیل برخورداری از آب و هوای مناسب یکی از قطب‌های مهم تولید انگور استان مرکزی به شمار می‌رود، به طوری که سالانه ۵ هزار تن انگور در روستای هزاوه تولید می‌شود.
گفتنی است، ‌‌کشمش، شیره، باسلوق، رب انگور، سرکه و ترخینه از جمله فرآورده‌های است که مردم هزاوه از انگور بدست می‌آورند.