دهمین جشنواره انگور روستای تاریخی هزاوه آغاز شد اراک –پایگاه خبری چشم براه: دهمین جشنواره انگور روستای تاریخی هزاوه با هدف ترویج و گسترش تبادل آیینها و فرهنگهای بومی محلی و شناساندن جاذبههای گردشگری آغاز شد. به گزارش خبرگزاری چشم براه؛ مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی در حاشیه برگزاری این […]
دهمین جشنواره انگور روستای تاریخی هزاوه آغاز شد
اراک –پایگاه خبری چشم براه:
دهمین جشنواره انگور روستای تاریخی هزاوه با هدف ترویج و گسترش تبادل آیینها و فرهنگهای بومی محلی و شناساندن جاذبههای گردشگری آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری چشم براه؛ مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی در حاشیه برگزاری این جشنواره گفت: جشنواره با هدف ترویج و گسترش تبادل آیینها و فرهنگ بومی محلی؛ معرفی انواع انگور هزاوه، شناساندن جاذبههای گردشگری و فروش محصولات فرآورده شده خانگی از یازدهم ماه جاری آغاز و تا نوزدهم ادامه دارد.
مصطفی مرزبان افزود: بیش از ۳۰ غرفه برای ارائه انگور و محصولات تولیدی آن به منظور افزایش رونق اقتصادی در این عرصه، فعایت می کنند.
وی اضافه کرد: بیش از ۲۰ رقم انگور در هزاوه تولید میشود که توجه به ظرفیت تولیدی این محصول و تولیدهای وابسته به آن میتواند یکی از منابع قوی درآمدزایی و جذب گردشگر در منطقه باشد.
وی با اشاره به اینکه ازروستای هزاوه به عنوان زادگاه امیرکبیر یاد میشود، اظهار کرد: این روستا به دلیل برخورداری از آب و هوای مناسب یکی از قطبهای مهم تولید انگور استان مرکزی به شمار میرود، به طوری که سالانه ۵ هزار تن انگور در روستای هزاوه تولید میشود.
گفتنی است، کشمش، شیره، باسلوق، رب انگور، سرکه و ترخینه از جمله فرآوردههای است که مردم هزاوه از انگور بدست میآورند.
نظرات