مدیر عامل هلال احمر مرکزی: لزوم آمادگی دانش آموزان درزمان بروز بحران اراک –پایگاه خبری چشم براه: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی ضمن بیان اینکه دانش آموزان آینده سازان این مرز و بوم هستند گفت: چنانچه تعلیم و تربیت این آینده سازان در مسیر درست هدایت شوند،بی شک ایرانی توانمند با افقی روشن خواهیم […]
مدیر عامل هلال احمر مرکزی:
لزوم آمادگی دانش آموزان درزمان بروز بحران
اراک –پایگاه خبری چشم براه:
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی ضمن بیان اینکه دانش آموزان آینده سازان این مرز و بوم هستند گفت: چنانچه تعلیم و تربیت این آینده سازان در مسیر درست هدایت شوند،بی شک ایرانی توانمند با افقی روشن خواهیم داشت.
به گزارش خبرگزاری چشم براه به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان مرکزی،علیرضا شهرجردی در نشست همکاری مشترک جمعیت هلال احمر و آموزش و پرورش استان مرکزی برلزوم آمادگی دانش آموزان در زمان بروز بحران اشاره کرد و افزود: آموزش مباحث امدادی در مدارس سبب ساز تقویت مهارت امدادی و دگر امدادی میشود.
وی خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر فصل مشترکهای بسیار در حوزههای آموزش و پرورش و آمادگی دانش آموزان در مواجهه با حوادث در زمان وقوع بحران؛ با آموزش و پرورش دارد.
وی نیروسازی و آموزش تمام دانش آموزان با هدف رسالت بخشی در حیطه مسئولیتهای اجتماعی را یکی از مهمترین اقدامات جمعیت هلال احمر عنوان کرد و افزود: با جذب نیروهای جوان و نوجوان این مهم تحقق پیدا میکند.
وی افزود: اجرای یازده دوره مسابقات طرح ملی دادرس نشان از همکاری و تعامل دوجانبه در بین این دو دستگاه است که با هدف توانمندسازی دانش آموزان به عنوان آینده سازان جامعه صورت می پذیرد.
وی گفت: آموزش و پرورش میتواند در معرفی و هدایت این گروه های تازه نفس و آماده به هلال احمر و انجام اقدامات بشردوستانه نقش تاثیرگذاری داشته باشد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی افزود: در این راستا همسویی و همگامی آموزش و پرورش با هلال احمر میتواند نقش بی بدیلی را در اشاعه فرهنگ نوع دوستی و بشردوستی و افزایش تعامل و همکاریهای فردی در جامعه برای رشد ارزش های اخلاقی و انسانی داشته باشد.
براساس این گزارش در ادامه این نشست حسین مولوی مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز گفت: مجموعه هلال احمر و آموزش و پرورش تفاهم نامه های همکاری زیادی باهم دارند و سطح تعاملات گسترده در استان برای اجرای آنها وجود دارد.
وی افزود: در آموزش و پرورش به دنبال آن هستیم اقدامات هلال احمر برای دانش آموزان به درستی تصویر سازی شده و انگیزه فعالیت های داوطبانه در ایشان تقویت شود.
وی اظهار کرد: همکاری دو جانبه هلال احمر و آموزش و پرورش میتواند یک مجموعه واحد با هدف آموزش مباحث خود امدادی و دگر امدادی را فراهم آورد. ما می بایست تمام توان خود را به کار گیریم تا در ابعاد فرهنگی نیز با مجموعه هلال احمر فعالیت های شاخصی را انجام دهیم.
مولوی در پایان ضمن تقدیر از فعالیت های انجام گرفته در حوزه های مختلف دانش آموزی توسط هلال احمر بخصوص در طرح دادرس هلال احمر ابراز امیدواری کرد سطح همکاری بین دو دستگاه افزایش یافته و از ظرفیت های موجود به نحو احسن بهره برداری صورت بگیرد.
حسینی معاون امور جوانان هلال احمر استان نیز در این دیدار گزارشی از اقدامات معاونت امور جوانان در تعامل با آموزش و پرورش ارائه داد و گفت: در طرح دادرس مربیان اعزامی از سوی هلال احمر در مدارس عضو این طرح حاضر شده و مهارتهای مورد نیاز در مواقع بحرانی را به دانش آموزان یاد میدهند که عمده این مهارتها شامل مهارتهای مربوط به کمکهای اولیه بوده و شامل پناه گیری، تخلیه اضطراری، ارزیابی و کنترل علائم حیاتی، پانسمان، بانداژ، آتل بندی، حمل مصدوم، اطفای حریق، اسکان اضطراری و چادر زنی و.. است.
طرح دادرس با این امید برگزار میشود که
دانش آموزان در هنگام بلایای طبیعی نه تنها قربانیان مظلوم این حوادث نباشند بلکه بتوانند در هنگام بروز حوادث، راهنما و عضویی فعال در میان خانواده و اطرافیان خود باشند که ما در استان مرکزی با تاسیس ۱۵۰ کانون دانش آموزی آمادگی دارد دوازدهمین مرحله دادرس را در سالجاری برگزار کند.
نظرات