مشکلات و کمبودهای بهداشتی و  کوی صنعتی اراک بررسی شد

مشکلات و کمبودهای بهداشتی و  کوی صنعتی اراک بررسی شد
آبان 13, 1401
150 بازدید

با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، مشکلات و کمبودهای بهداشتی و  کوی صنعتی اراک بررسی شد   اراک– پایگاه خبری چشم براه: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: تامین نیازهای بهداشتی و درمانی کوی صنعتی و دیگر مناطق اراک در دستور کار قرار دارد. به گزارش پایگاه خبری چشم براه، به نقل […]

با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی،

مشکلات و کمبودهای بهداشتی و  کوی صنعتی اراک بررسی شد

 

اراک– پایگاه خبری چشم براه:
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: تامین نیازهای بهداشتی و درمانی کوی صنعتی و دیگر مناطق اراک در دستور کار قرار دارد.
به گزارش پایگاه خبری چشم براه، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، امانی در حاشیه بازدید از مرکز بهداشت و پایگاه شهر صنعتی (کوی صنعتی) اراک افزود: سعی می‌کنیم خدمات بهداشتی و درمانی را در همه نقاط مختلف شهر گسترش دهیم.
وی بیان کرد: خدمات‌رسانی در تمام نقاط به خصوص نقاط محروم در حوزه سلامت آن هم با رعایت عدالت در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد.
وی اظهار کرد: در شهر صنعتی اراک نیز سعی می‌کنیم مشکل داروخانه و بخش دندانپزشکی و… مرکز جامع سلامت این منطقه را تا حد امکان برطرف کنیم تا مردم این منطقه نیز بتوانند از خدمات بهداشتی و درمانی مناسب بهره مند شوند.
بر اساس این گزارش، در این بازدید نیز یکی از معتمدین محل به کمبودهای بهداشتی و درمانی منطقه، ازجمله نبود آزمایشگاه، دندانپزشک، تزریقات، پزشک عمومی و متخصص و داروخانه و.. در مرکز جامع سلامت اشاره کرد.
حسین قندی همچنین افزود: البته سال‌ها است برای تامین نیازهای بهداشتی و درمانی این منطقه پیگیری های مستمر انجام شده است. اما متاسفانه تاکنون هیچ اقدامی از طرف مسئولین سلامت استان صورت نگرفته و امیدوارم سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، نسبت به تامین موارد مورد نیاز بهداشتی و درمانی این منطقه اقدامات لازم را انجام دهد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری چشم براه، هم اکنون در کوی صنعتی اراک، با جمعیت ۲۰ هزار نفری، یک داروخانه نیمه وقت (ساعت ۴ تا عطر ۹شب) و یک مطب پزشک عمومی (صبح و عصر) و یک مرکز جامع سلامت بدون امکانات لازم فعال است. ساکنان این شهرک انتظار دارند هرچه سریعتر مسئولین سلامت استان نسبت به رفع کمبودهای بهداشتی درمانی منطقه اقدامات لازم را مبذول دارند.