مدیرکل کل دامپزشکی مرکزی خبر داد: نظارت ۸۸ گروه دامپزشکی بر ذبح بهداشتی ماه محرم اراک–پایگاه خبری چشم براه: مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی از نظارت ۸۸ گروه ثابت و سیار بر ذبح بهداشتی و شرعی قربانیهای ایام عزاداری ماه محرم خبر داد و گفت: این نظارت ها با هدف تامین گوشت سالم و […]
مدیرکل کل دامپزشکی مرکزی خبر داد:
نظارت ۸۸ گروه دامپزشکی بر ذبح بهداشتی ماه محرم
اراک–پایگاه خبری چشم براه:
مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی از نظارت ۸۸ گروه ثابت و سیار بر ذبح بهداشتی و شرعی قربانیهای ایام عزاداری ماه محرم خبر داد و گفت: این نظارت ها با هدف تامین گوشت سالم و حلال اجرا میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری چشم براه
محمد فتاحی در جمع خبرنگاران در اراک، اظهار کرد: از این تعداد، ۵۸ گروه ثابت و ۳۰ گروه سیار متشکل از ۲۶ نفر دکتر دامپزشک، ۵۱ بازرس بهداشتی گوشت و ۳۲ روحانی ناظر ذبح شرعی است که در طرح تشدید نظارت دامپزشکی استان مرکزی به صورت رایگان بر ذبح دامهای قربانی عزاداران حسینی ماه محرم نظارت میکنند.
وی از عزاداران حسینی در ماه محرم خواست برای جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک از جمله تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو (CCHF) از دام به انسان، گوشت استحصالی از دامهای قربانی را به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری کنند و از کشتار دامهایی که دارای نشانههای ظاهری غیر طبیعی، آلودگیهای انگلی خارجی، قارچی و تبدار هستند، خودداری کنند.
فتاحی بیان کرد: هماهنگی لازم با شهرداریهای استان مرکزی برای فعال بودن کشتارگاهها در تمام شهرستانهای استان در روز تاسوعا و عاشورای حسینی و آمادگی برای کشتار دامهای قربانی در راستای پیشگیری از انتقال بیماریهای دامی به انسان انجام شدهاست.
وی خاطرنشان کرد: نیاز است مردم در هنگام ذبح دام، رعایت بهداشت فردی، استفاده از وسایل حفاظت فردی، ماسک و دستکش در زمان تماس با دام زنده، لاشه و آلایش دامی را در دستور کار خود قرار دهند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی به شهروندان توصیه کرد: در هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضا) و مهر دامپزشکی دقت کنند و هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به ادارهکل دامپزشکی این استان برای پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاعرسانی کنند.
نظرات