نقش سازمان نظام مهندسی در استاندارد سازی مصالح ساختمانی انکار ناپذیر است اراک –پایگاه خبری چشم براه: سازمان نظام مهندسی و مهندسان ناظر میتوانند نقش حائز اهمیتی در راستای استانداردسازی مصالح ساختمان ایفا کنند. به گزارش خبرگزاری چشم براه به نقل از روابط عمومی استاندار مرکزی، مدیر کل استاندارد استان مرکزی در نشست کارگروه […]
نقش سازمان نظام مهندسی در استاندارد سازی مصالح ساختمانی انکار ناپذیر است
اراک –پایگاه خبری چشم براه:
سازمان نظام مهندسی و مهندسان ناظر میتوانند نقش حائز اهمیتی در راستای استانداردسازی مصالح ساختمان ایفا کنند.
به گزارش خبرگزاری چشم براه به نقل از روابط عمومی استاندار مرکزی، مدیر کل استاندارد استان مرکزی در نشست کارگروه استانداردسازی مصالح ساختمانی استان مرکزی در اراک با بیان مطلب بالا گفت: منافع استانداردسازی برای عموم مردم است و در این زمینه سازمان نظام مهندسی و مهندسان ناظر میتوانند نقش حائز اهمیتی در راستای استانداردسازی مصالح ساختمانی داشته باشند.
سید سعید میرنظامی اضافه کرد: در اجرای پروژهها، با جلوگیری و منع به کارگیری مصالح ساختمان غیر استاندارد مانع عرضه و فروش این گونه مصالح در استان شوند. که در نهایت واحدهای تولیدی را به سمت رفع نواقص و دریافت نشان استاندارد و ارتقای کیفیت محصولات تولیدی سوق داده شوند.
وی ضمن ابراز خرسندی جهت بازخورد مثبت کنترل و بازرسی فنی کارشناسان استاندارد در خصوص استانداردسازی مصالح ساختمانی، اظهار داشت: در حوزه آموزش صنعت ساختمانی و ذینفعانی که دغدغه آموزش داشته اند نیز شاهد بازخوردهای مثبت بوده ایم که باعث افتخار ادارهکل استاندارد استان مرکزی است.
وی گفت: با توجه به اهمیت کیفیت مصالح ساختمانی بحث استاندارد سازی در این حوزه همیشه دغدغه اصلی اداره کل بوده و خوشبختانه با تدابیر مثبتی که اندیشیده شده در سال جاری با جدیت و سخت کوشی بیشتری توسط کارشناسان دنبال شده است.
میرنظامی در راستای بهرهمندی از قابلیت ها و توانمندیهای علمی و فنی و تجهیزات آزمایشگاههای همکار به منظور دستیابی به اهداف شورای فنی استان افزود: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد تنها مرجع اعتبار بخشی به آزمایشگاههای همکار، سازمان ملی استاندارد ایران است.
مدیر کل استاندارد استان در ادامه افزود: در جلسه کمیسیون ماده ۴۲ شهریور ماه که با حضور سازمان نظام مهندسی و اداره راه و شهرسازی برگزار شد، مقرر گردید طی مهلت 6 ماهه نسبت به ساماندهی آزمایشگاههای استان اقدام نمایند و اداره کل استاندارد و انجمن بتن استان با تمام توان پیگیر اجرای این مصوبه خواهند بود.
براساس این گزارش؛ همچنین
مدنی رئیس انجمن بتن استان مرکزی گفت: حدود ۹۰ درصد واحدهای بتن استان بر اساس قوانین استاندارد تولید میکنند که رقم قابل توجهی میباشد.
وی با اشاره به فعالیت کارگاههای تولیدی غیر استاندارد و مشکلات عدیده حاصل از فعالیت آنها در سطح استان، خواستار پلمب اینگونه واحدها شد.
گفتنی است، در پایان نظر به اهمیت شناسنامه دار شدن معادن استان عنوان شد انجمن صنفی تولیدکنندگان بتن استان که بانک اطلاعاتی از تمامی معادن و تولیدکنندگان شن و ماسه دارد، نسبت به شناسایی واحدهایی که پتانسیل اخذ پروانه استاندارد را دارند اقدام کنند.
نظرات