نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب: هپکو به نماد ناکار آمدی در بخش خصوصی تبدیل شده بود/سال آینده مشکلات زیادی در حوزه رسیدگی به سالمندان خواهیم داشت اراک –پایگاه خبری چشم براه: نماینده مردم شهرستان های اراک؛ کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: هپکو به نماد ناکارآمدی در خصوصی سازی تبدیل شده بود […]
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب:
هپکو به نماد ناکار آمدی در بخش خصوصی تبدیل شده بود/سال آینده مشکلات زیادی در حوزه رسیدگی به سالمندان خواهیم داشت
اراک –پایگاه خبری چشم براه:
نماینده مردم شهرستان های اراک؛ کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: هپکو به نماد ناکارآمدی در خصوصی سازی تبدیل شده بود که امیدواریم در ادامه حمایت ها از این شرکت، شاهد رونق و شکوفایی مجدد آن باشیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری چشم براه؛ علی اکبر کریمی در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان مرکزی که با حضور وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در اراک برگزار شد افزود: اراک با بیش از ۷۰ درصد افراد تحت پوشش تامین_اجتماعی، از نظر بافت اجتماعی، شهری کارگری محسوب می شود و از نظر امکانات ورزشی و تفریحی نیز با کمبود مواجه است و علیرغم تامین زمین و طراحی مجتمع فرهنگی، ورزشی تفریحی کارگران تحت پوشش تامین اجتماعی اراک، و گذشت سالهای طولانی از آغاز عملیات اجرایی این مجتمع، متاسفانه تنها یک سالن ورزشی در آخر سال گذشته تکمیل شده و به بهره برداری رسید و ضروری است در اسرع وقت مابقی ساختمانهای این مجتمع بویژه استخر سرپوشیده و سالن اجتماعات و مراسم و محوطه سازی انجام گردد.
وی در خصوص تسهیلات موضوع بند (الف) تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۱ اظهار کرد: تاکنون وضعیت تخصیص و توزیع تسهیلات موضوع این بند ابلاغ نشده و همچنان بلاتکلیف باقی مانده است و انتظار می رود دولت سریعتر در این حوزه اقدام و گره گشایی کند.
وی بیان داشت: مشکل بیکاری یکی از معضلات اساسی در زندگی مردم است، در تحلیل شرایط کنونی نرخ بیکاری باید بدانیم که نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهها به مراتب بیشتر از نرخ بیکاری کلی و یک معضل مهم در کشور است که باید برای این موضوع فکری شود، و ضمنا نرخ بیکاری زنان فارغ التحصیل دانشگاهها نیز از نرخ بیکاری مردان مردان بیشتر است.
کریمی با اشاره به اینکه، در اواخر دولت دهم سند_اشتغال برای استان ها تهیه شد و در استان مرکزی نیز این سند تهیه شده که در این سند مشخصات کلی بازار کار و وضعیت عرضه و تقاضای کار در سطح استان مطالعه و تدوین شده است، گفت: این سند باید برای استان ها به روز شود تا تصویر روشنی از وضعیت بازار کار در هر استان ارائه شود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب خاطرنشان کرد: در زمینه نحوه توزیع و پراکندگی جغرافیایی فرصت های شغلی و بیکاری وضعیت نابسامانی وجود دارد، بر اساس آمارهای موجود شهرستان اراک در بین شهرستانهای استان مرکزی، از بالاترین نرخ بیکاری و بدترین وضعیت اشتغال برخوردار است درحالیکه در شهرستانهای استان از جمله ساوه ، زرندیه، محلات و دلیجان با نرخ بیکاری نزدیک به صفر و کمبود شدید نیروی کار مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه؛ اتباع خارجی زیادی در استان کار می کنند اما جوانان بومی استان بیکار هستند. تصریح کرد: با توجه به فعالیت سامانه رصد اشتغال برای بررسی مستمر فرصتهای شغلی ایجادشده، لازم است در این سامانه اطلاعات مربوط به بیکاران و جویندگان کار نیز ثبت و ضبط شود تا با اختصاص فرصتهای شغلی موجود به جویندگان کار، هرچه سریعتر و دقیقتر وضعیت بیکاران تعیین تکلیف شود.
وی یادآور شد: خانواده ها در گذشته توان حمایت از جوانان خود را داشتند اما امروزه به سبب تورم و کاهش توان مالی، خانواده ها امکان حمایت از جوانان خود را ندارند، لذا می طلبد که هرچه سریعتر برای شغل جوانان فکر و تدبیر شود.
کریمی در بخش دیگر سخنان خود گفت: با توجه به واگذاری سهام پالایشگاه امام خمینی از سوی دولت، به سازمان تامین اجتماعی و بانک رفاه، امیدواریم در شرایط جدید فعالیت این پالایشگاه بعنوان بزرگترین بنگاه صنعتی استان مرکزی، نقش این واحد بزرگ اقتصادی در توسعه استان پررنگ تر شود.
کریمی ادامه داد: با توجه به پایین بودن نرخ رشد جمعیت و بالا بودن نرخ پیری در استان مرکزی، قطعا در سالهای آینده مشکلات زیادی در حوزه رسیدگی به سالمندان در این استان خواهیم داشت و لازم است مراکز نگهداری و ارایه خدمات به سالمندان از قبیل دهکده_ سلامت _ و _توانبخشی آفتاب در اراک و استان مرکزی مورد حمایت جدی قرار گیرند.
نظرات