در راستای کنترل و پیشگیری از کرونا ویروس؛ ۲۶ مرکز و اماکن عمومی متخلف تعطیل، ۱۶۶ مورد به مراجع قضایی معرفی شدند اراک– پایگاه خبری چشم براه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از اجرای ۸ هزار و ۵۲۶ بازرسی در راستای اجرای برنامه سلامت در ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۱ خبر […]
در راستای کنترل و پیشگیری از کرونا ویروس؛
۲۶ مرکز و اماکن عمومی متخلف تعطیل، ۱۶۶ مورد به مراجع قضایی معرفی شدند
اراک– پایگاه خبری چشم براه:
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از اجرای ۸ هزار و ۵۲۶ بازرسی در راستای اجرای برنامه سلامت در ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: در این ارتباط ۲۶ مورد از مراکز و اماکن عمومی که پروتکل های بهداشتی را رعایت نکرده بودند تعطیل؛ و ۱۶۶ مورد نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.
به گزارش پایگاه خبری چشم براه، علی علیمحمدی با اشاره به اینکه اجرای بازرسیها در راستای اجرای برنامه بسیج سلامت ماه مبارک رمضان ۱۴۰۱ با هدف کنترل و پیشگیری از کرونا ویروس و سلامت روزهداران انجام شد، اظهار کرد: در همین ارتباط گروه بهداشت محیط حوزه بهداشت تعداد ۸ هزار و ۶۱ مورد بازرسی از شیرینی فروشی ها، کارگاه های قنادی، محل های تولید و تهیه و فروش اختصاصی زولبیا بامیه و شیرینی های سنتی، مراکز فروش آش و حلیم، خبازی ها، سایر مراکز عرضه و فروش مواد غذایی ، مساجد و اماکن متبرکه بعمل آورده است.
وی بیان کرد: در این راستا ۲۶ مورد از مراکز و اماکن عمومی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نکرده بودند تعطیل و ۱۶۶ مورد به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی خاطرنشان کرد: تعداد بازرسی های مشترک انجام شده با سایر دستگاه ها و اتاق اصناف ۵۲۱ مورد بوده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک یادآور شد: طی اجرای این برنامه در استان، تاکنون ۶۷۰.۵ کیلوگرم / لیتر مقدار مواد غذایی معدوم یا از مسیر مصرف و عرضه خارج شده است.
علیمحمدی اضافه کرد: با توجه به اینکه گروههای بازرسی بهداشت محیط به دستگاههای پرتابل سنجش مواد غذایی مجهز میباشند، تعداد ۴ هزار و ۲۴۴ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی مربوطه توسط بازرسین بهعملآمده است.
وی افزود: در این مدت تعداد ۳ هزار و ۸۸۸ مورد کلرسنجی توسط کارشناسان بهداشت انجام شده است.
وی تصریح کرد: تعداد ۳۲۳ مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی و ۱۲۳ مورد نمونه برداری از مواد غذایی صورت پذیرفته است.
گفتنی است که جهت مراسم های شب های احیا برنامه بازرسی بهداشتی ویژه نیز پیش بینی شده است و همشهریان می توانند جهت ثبت شکایات بهداشتی خود از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی با شماره ۱۹۰ تماس حاصل نمایند
نظرات