داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در راستای نقش کارکردی نمایندگی خود عمل کنند خارج آن تخلف است

داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در راستای نقش کارکردی نمایندگی خود عمل کنند خارج آن تخلف است
دی 14, 1402
230 بازدید

دبیر ستاد انتخابات کشور: داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در راستای نقش کارکردی نمایندگی خود عمل کنند خارج آن تخلف است   اراک –پایگاه خبری چشم براه: نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اساس ماده ۸۳ قانون انتخابات چنانچه در راستای نقشه کارکردی نمایندگی خود عمل کنند مجاز به فعالیت هستند و اگر خارج از نقش […]

دبیر ستاد انتخابات کشور:

داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در راستای نقش کارکردی نمایندگی خود عمل کنند خارج آن تخلف است

 

اراک –پایگاه خبری چشم براه:
نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اساس ماده ۸۳ قانون انتخابات چنانچه در راستای نقشه کارکردی نمایندگی خود عمل کنند مجاز به فعالیت هستند و اگر خارج از نقش کارکردی باشد قطعاً مرتکب تخلف شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری چشم براه،دبیر ستاد انتخابات کشور در پایان سفر یک روزه به استان مرکزی در نشست خبری در اراک با بیان مطلب بالا ضمن اشاره به اینکه سلامت و امنیت انتخابات کاملاً تخصصی توسط وزارت کشور در حال مدیریت است گفت: تمامی دستگاه‌های امنیتی و انتظامی جلسات منظمی دارند و محیط و شرایط امنیتی رصد می‌شود.
محسن اسلامی با اشاره به اینکه بالغ بر ۶۰ هزار شعبه اخذ رای در سامانه جامع انتخابات ثبت شده است، افزود: فرماندهی نیروی انتظامی مسئولیت حفاظت شعب اخذ رای را بر اساس ماده ۱۹ قانون انتخابات بر عهده دارد. و فراجا با همکاری نیروی نظامی اطلس امنیتی شعب را تهیه دیده است.
وی اضافه کرد: امیدواریم با توجه به تدابیر اندیشه شده و با دقت و اهتمام ستاد امنیت در این دوره انتخابات نیز شاهد برگزاری انتخابات امن باشیم.
اسلامی به مفاد ماده ۸ قانون انتخابات احزاب و گروه‌های سیاسی دارای مجوز از کمیسیون ماده ۱۰ اشاره کرد و بیان داشت: این گونه احزاب می‌توانند فعال باشند و اخیرا نشستی با دبیران کل و فعالان حزبی و رئیس جمهور برگزار شد و تعامل با احزاب به دنبال توسعه مشارکت و تحقق بسترهای مشارکت هستیم.
دبیر ستاد انتخابات وزارت کشور در بخش دیگر سخنان خود در خصوص برنامه ریزی های صورت گرفته برای انتخابات گفت: سلامت و امنیت انتخابات به شکل تخصصی از سوی وزارت کشور در حال مدیریت است و در امر مشارکت که مولفه مهمی قلمداد می شود، با دستگاه های مختلف در کشور جلسات متعددی برای حضور حداکثری مردم برگزار شده است.
اسلامی خاطرنشان کرد: مشارکت یکی از ویژگی‌های انقلاب اسلامی است و نماد اصلی این مشارکت انتخابات است و در واقع انتخابات بستر اصلی مشارکت است و همواره در طول ۴۰ سال اخیر با وجود همه نوسانات شاهد حضور مردم بوده ایم.
وی بیان داشت: وزارت کشور در حال فراهم کردن بستر مشارکت موثر و حداکثری است و شعب سیار به مناطق مختلف اعم از پارک ها و بوستان‌ها و … نیز در حال تسری است.
وی خاطرنشان کرد: براساس دو جدول زمانبندی، کار در حال پیگیری است، در گذشته کل فرایند انتخابات مجلس در ۸۳ روز خلاصه می شد، اما در این دوره به واسطه قانون جدید انتخابات، این فرآیند طی ۲۰۹ روز انجام می شود و امیدواریم ۱۱ اسفندماه انتخاباتی باشکوه را شاهد باشیم.