شیب تند در روند فرآیند مبتلایان و بستری های کرونایی در مرکزی اراک–رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از پیش بینی رشد فرآیند مبتلایان و بستری کرونا باشیب تندتر در استان مرکزی طی هفته آینده خبر داد. به گزارش خبرنگار سایت خبری چشم براه؛ سید محمد جمالیان در برنامه تلویزیونی گفتگو ویژه اظهار کرد: پیشبینی میشود […]
شیب تند در روند فرآیند مبتلایان و بستری های کرونایی در مرکزی
اراک–رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از پیش بینی رشد فرآیند مبتلایان و بستری کرونا باشیب تندتر در استان مرکزی طی هفته آینده خبر داد.
به گزارش خبرنگار سایت خبری چشم براه؛ سید محمد جمالیان در برنامه تلویزیونی گفتگو ویژه اظهار کرد: پیشبینی میشود روند ابتلا و بستری درهفته آینده شیب تندتری به خود میگیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: پیش بینی می شود که روند ابتلا و بستری در هفته آتی شیب تند تری را به خود بگیرد.
وی بیان کرد: علیرغم اینکه در هفته گذشته خبرهای خوبی از روند نزولی و کاهشی شیوع ویروس کرونا در استان داشتیم اما با افزایش سفرهای زیارتی، سیاحتی و عادی انگاری ها و عدم توجه به موازین بهداشتی پیش بینی میشد که روند شیوع، افزایشی خواهد شد و متاسفانه کمی زودتر از این پیش بینی ها شاهد این افزایش هستیم.
وی ادامه داد: از اوایل هفته تا کنون شاهد افزایش موارد سرپایی بودیم و متاسفانه در دو روز اخیر تعداد موارد بستری نیز افزایش یافته است لذا پیش بینی میشود که این روند در هفته آینده شیب تندتری را به خود خواهد گرفت و احتمالا پیک ششم قبل از پایان یافتن پیک پنجم آغاز خواهد شد که این امر با توجه به خستگی کادر بهداشت و درمان جای نگرانی دارد.
جمالیان؛ ۳ اصل مهم را عامل این افزایش دانست و گفت: متاسفانه شهرستان های شمالی کشور روند افزایشی تندی را به خود گرفته است که علت های اصلی این افزایش ها در سطح استان ها سفرهای بسیار به این مناطق، عادی انگاری و عدم توجه مردم به دستورالعمل های بهداشتی و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی برخی از افراد واکسینه شده است.
وی با تاکید بر این نکته که باید زندگی با کرونا را آموخت، گفت: دورهمی ها باید با تعداد بسیار کم و فاصله گذاری زیاد و با تهویه مناسب برگزار شود تا با رعایت چند نکته ساده فعالیت های اجتماعی، فرهنگی و خانوادگی خود را به بهترین نحو انجام دهیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان ضمن اشاره به اینکه تجربه این مدت نشان داده است که رعایت موازین بهداشتی از جمله زدن ماسک و فاصله گذاری اجتماعی مطمئن ترین راه پیشگیری از ابتلا به ویروس است، تاکید کرد: پس از دو سال از شیوع ویروس کرونا، اعمال محدودیت ها و سخت گیری های کرونایی دیگر جوابگو نیست و می بایست زندگی با کرونا یاد گرفته شود و رعایت پروتکل ها در دستور کار قرار گیرد لذا این امر یک وظیفه اجتماعی و عمل به آن برهمگان الزامیست.
نظرات