نقش سازمان های مردم نهاد در توسعه پایدار و همه جانبه انکار ناپذیر است

شهریور 9, 1401
179 بازدید

سرپرست بهزیستی استان مرکزی: نقش سازمان های مردم نهاد در توسعه پایدار و همه جانبه انکار ناپذیر است   اراک –پایگاه خبری چشم براه: دستیابی و رسیدن به توسعه پایدار و همه جانبه نیازمند مشارکت مردمی است.این مشارکت ازطریق سازمان های مردم نهاد فراهم می شود. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری چشم براه به نقل […]

سرپرست بهزیستی استان مرکزی:

نقش سازمان های مردم نهاد در توسعه پایدار و همه جانبه انکار ناپذیر است

 

اراک –پایگاه خبری چشم براه:
دستیابی و رسیدن به توسعه پایدار و همه جانبه نیازمند مشارکت مردمی است.این مشارکت ازطریق سازمان های مردم نهاد فراهم می شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری چشم براه به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان مرکزی، سرپرست بهزیستی استان مرکزی در نشست هم اندیشی تشکل‌های مردمی بهزیستی با بیان مطلب بالا گفت: سیاست سازمان بهزیستی برون سپاری تکلیف و وظایف گسترده سازمان به بخش خصوصی است.

محمد زیدوند اظهار کرد: با توجه به گستردگی وظایف وکمبود نیروی متخصص وقوانین دست وپا گیری که گریبانگیر بخش دولتی است  لازم است که بهزیستی در راستای قوانین حاکم از مساعدت دیگر ادارات و سازمانهای غیر دولتی استفاده کند.

وی افزود: در واقع موسسات خیریه و سازمان های مردم نهاد بازوان توانمندی هستند که در همه زمینه ها  بخصوص در حوزه بهزیستی به پیشبرد اهداف این سازمان کمک می کنند.

وی با اشاره به فعالیت ۳۲۴ تشکل در استان؛  وجود آنها  را برای استان ظرفیتی استثنایی وبا ارزش عنوان کرد وافزود : حرکت این تشکل ها به سمت وسوی استقلال وعدم وابستگی به دولت منجر به ایجاد زمینه پیشرفت واثر گذاری آنان در سطح جامعه خواهدشد واستفاده اثر بخش از توان وقدرت اجرایی بالای آنان در دست یابی به اهداف سازنده وماندگار مجموعه های دولتی اثرگذار است.

زیدوند،از این مجموعه ها به عنوان “شرکای کاری” و “بازوان توانمند بهزیستی” یاد کرد و گفت: به منظور هم افزایی و هم گرایی در راستای رفع مشکلاتی که در استان وجود دارد آمادگی هرگونه مساعدت داریم و در این راستا اعلام آمادگی می کنیم.

وی افزود: بر این اعتقاد هستم که کار مردم را باید به دست توانگر مردم سپرد و رفع مشکلات و چالشها بدون حضور موثر مردم امکان پذیر نیست                                                      سرپرست بهزیستی استان مرکزی  بیان داشت : تشکل ها و سازمان های مردم نهاد به عنوان شرکای اجتماعی سازمان بهزیستی همواره نقشی بی بدیل در ارتقای شاخص های سرمایه اجتماعی نظیر ایجاد روابط پایدار، گسترش انسجام اجتماعی، بسط مشارکت و اعتماد متقابل  درجامعه داشته اند

وی خاطر نشان کرد: تشکل‌هایی که در قالب مؤسسات خیریه شکل گرفته و از بهزیستی مجوز فعالیت دارند، در این سال‌ها، خدمات بسیاری به جامعه‌ی هدف بهزیستی ارائه داده اندو نقش بسیار موثری در آگاهسازی،  شناسایی مشکلات مردم و نیازهای جامعه ،  مطالبه گری ، کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی داشته‌اند

سرپرست بهزیستی استان مرکزی افزود: جهت یکپارچگی تشکل های سازمان های مردم نهاد در حوزه بهزیستی استان وهمچنین بمنظور شناساندن توانایی های معلولان ، زنان سرپرست خانوار؛  و جامعه هدف  بهزیستی و حل مسائل و مشکلات از طریق بکارگیری کلیه امکانات موثر در چارچوب قوانین جاری کشور و با حمایت سازمان ها و نهادهای ذیربط کانون تشکلهای مردمی بهزیستی استان مرکزی تاسیس گردد.
براساس این گزارش؛ باقری معاون تشکل ها و مشارکت اجتماعی دفتر امور ا جتماعی استانداری مرکزی در خصوص فعالیت تشکل ها در دستگاههای دولتی و تشکیل بانک اطلاعات کامل و آمار جامع تشکل ها در استان نظراتی را بیان کردند.                                                    درخاتمه هر یک از اعضای حاضر درجلسه به بیان نقطه نظرات وارائه پیشنهادات خود پرداختند.