فضای سبز سرمایه‌گذاری بلند مدت در کشور و استان است/ بهره‌مندی آیندگان از این سرمایه

فضای سبز سرمایه‌گذاری بلند مدت در کشور و استان است/ بهره‌مندی آیندگان از این سرمایه
آذر 11, 1402
63 بازدید

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی: فضای سبز سرمایه‌گذاری بلند مدت در کشور و استان است/ بهره‌مندی آیندگان از این سرمایه اراک –پایگاه خبری چشم براه: معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: فضای سبز سرمایه‌گذاری بلند مدت در کشور و استان است و آیندگان از مزایای این طرح بهره‌مند می‌شوند. به گزارش خبرگزاری چشم […]

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی:

فضای سبز سرمایه‌گذاری بلند مدت در کشور و استان است/ بهره‌مندی آیندگان از این سرمایه

اراک –پایگاه خبری چشم براه:
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: فضای سبز سرمایه‌گذاری بلند مدت در کشور و استان است و آیندگان از مزایای این طرح بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری چشم براه؛ علی اکبر اسدی در آیین آغاز نهال کاری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در اراک افزود: برای تحقق کاشت ۴ میلیون نهال استان مرکزی ماهانه باید ۳۳۰ هزار اصل درخت کاشته شود و با توجه به فرصت باقیمانده نیاز است در مورد کاشت نهال ها به کار سرعت‌ داده شود.
وی با اشاره به برداشت بی‌رویه آب از منابع آبی گفت: به دلیل برداشت بی‌رویه از آب و فضای سبز در حوزه محیط زیست، سد کمال صالح، سد غدیر و آب‌های زیرزمینی استان با مشکل مواجه شده است و باید با کاشت درخت و صرفه‌جویی در مصرف آب از ضرر و زیان به منابع طبیعی و محیط زیست جلوگیری شود.
اسدی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه کاشت یک میلیارد درخت در کشور از فرمایشات و تاکیدات رهبر معظم انقلاب است؛ تمامی دستگاه‌های این استان باید در کنار مردم برای کاشت نهال حضور فعال داشته باشند.

انجام ۴۰ هکتار بذرکاری در پویش کاشت بذر در مرکزی

بر اساس این گزارش مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی نیز با اشاره به اینکه در پویش بذرکاری بالغ بر ۴۰ هکتار بذر کاری در این استان انجام شده گفت: چهار پویش بذرکاری تاکنون با همکاری بسیج سازندگی؛ مرکز آموزش تخصصی مالک اشتر؛ دانشگاه اراک و دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان برگزار شده است.
عبدالحسین محمدی همچنین از آغاز پویش نهال‌کاری در این استان همزمان با سراسر کشور خبرداد و افزود: بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب، کاشت یک میلیارد نهال در کشور در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور قرار دارد.
وی با بیان اینکه سالانه ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور تولید و کاشته می‌شود، سهم استان مرکزی را در این مورد کاشت چهار میلیون اصله نهال در سال عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: امسال در این استان چهار میلیون و ۲۰۰ هزار اصله نهال تولید شده و زمینه تولید چهار میلیون اصله نهال برای سال آینده نیز فراهم شده‌است.
محمدی گفت: ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار اصله نهال غیر قابل توزیع و ۲ میلیون اصله نهال قابل توزیع‌ امسال در استان مرکزی تولید شده‌است.
وی افزود: ۵۰۰ هزار اصله نهال از مجموع این نهال‌ها، از نوع صنوبر برای کاشت در ۳۰۰ هکتار، ۶۰۰ هزار اصله نهال نیر از گونه‌های بیابانی است و برای کاشت در ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار در بین مردم، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها توزیع می‌شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی اظهار کرد: یک‌هزار و ۳۰۰ هکتار نهال بیابانی در استان کشت شده و در صورت تامین اعتبار نهال کاری در یک‌هزار هکتار عرصه‌های بیابانی استان انجام می‌شود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی با اشاره به اینکه کشت چهار میلیون اصله نهال و بذرکاری در چهار هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی ملی و طبیعی استان در دستور کار قرار دارد، افزود: همچنین چهار پویش بذرکاری تاکنون با همکاری بسیج سازندگی، مرکز آموزش تخصصی مالک‌اشتر، دانشگاه اراک و دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان برگزار شده‌است.
محمدی اظهار کرد: ۱۲ هزار و ۵۰۰ اصله نهال در ۴۰ هکتار از اراضی طبیعی استان مرکزی کاشته می‌شود که ۱۶ و نیم هکتار آن در کنار مرکز خیریه آفتاب اراک و بقیه در سایر شهرستان‌های استان است.