در کارگروه کاهش آلودگی هوای مرکزی؛ راهکارهای علمی کاهش آلودگی هوای اراک بررسی شد اراک — پایگاه خبری چشم براه: راهکارهای علمی کاهش آلودگی هوای اراک، در کارگروه کاهش آلودگی هوای استان مرکزی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت. به گزارش خبرگزاری چشم براه به نقل از روابط عمومی استانداری مرکزی، جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای […]
در کارگروه کاهش آلودگی هوای مرکزی؛
راهکارهای علمی کاهش آلودگی هوای اراک بررسی شد
اراک — پایگاه خبری چشم براه:
راهکارهای علمی کاهش آلودگی هوای اراک، در کارگروه کاهش آلودگی هوای استان مرکزی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری چشم براه به نقل از روابط عمومی استانداری مرکزی،
جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان مرکزی به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و با حضور جمعی از اساتید صاحبنظر دانشگاه، دانشجویان و فعالان محیط زیست در اراک برگزار شد.
در این نشست ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آلودگی هوای شهر اراک توسط اداره کل محیط زیست و هواشناسی، مدیران شرکت برق حرارتی شازند و شرکت گاز استان نیز گزارشی از آخرین وضعیت مصرف سوخت نیروگاه شازند ارائه دادند.
براساس این گزارش، همچنین در این جلسه تعدادی از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاهها، دانشجویان و گروههای مردمنهاد به بیان نقطه نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند و مقرر شد راهکارهای علمی در جهت کاهش میزان آلودگی هوای اراک و به حداقل رساندن آلایندگی نیروگاه شازند در جلسات کارشناسی مورد بررسیهای بیشتر قرار گیرد.
نیروگاه شازند با پیگیری مسئولان استان یک ماه با تأخیر از سوخت دوم استفاده کرد
به گزارش خبرگزاری چشم براه،
علی اکبر اسدی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی در نشست کارگروه کاهش آلودگی هوای استان ضمن استقبال از حضور فعالان حوزه محیط زیست و دانشگاهیان در نشستهای کارگروه، بیان کرد: ارائه آمارها باید همراه با تحلیل و پاسخ به چراها باشد لذا هر چند در فصول سرد سال استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه باعث آلایندگی جدی و غیرقابل انکار برای شهرستانهای اراک و شازند شده اما اینکه صرفا آن را عامل بدانیم یک تحلیل غلط است چراکه بررسیهای علمی در سال ۹۶ نیز سهم عوامل مختلف را مشخص کرده است.
استاندار به جد پیگیر موضوع است و حتی با وجود اینکه از یک ماه پیش موضوع قطع گاز نیروگاهها توسط دیسپاچینگ ملی گاز ابلاغ شده اما این موضوع در استان مدیریت شد تا استفاده از سوخت دوم یک ماه به تأخیر بیفتد.
با تلاش و پیگیری مسئولین استان اورهال واحد ۴ نیروگاه شازند یک ماه به تأخیر افتاد تا ۲۵ درصد مصرف سوخت و آلایندگی آن کاهش یابد.
۳ واحد نیروگاه حدود ۶ میلیون متر مکعب گاز نیاز دارد که معادل مصرف کل گاز در بخش خانگی استان است لذا برای تأمین گاز بخش نیروگاهی باید به صرفهجویی در سایر بخشها نیز توجه داشته باشیم.
تأکید مجموعه اجرایی و قضایی استان به حداقل رساندن استفاده از مازوت، به عنوان مطالبه جدی مردم اراک و شازند است.
بحث معاینه فنی خودروها، پیگیری آلایندگی پالایشگاه، پتروشیمی و آلومینیومسازی و استفاده از ظرفیتهای ماده ۱۴ برای جریمه واحدهای آلاینده نیز باید با جدیت دنبال شود.
نظرات