کلاهبرداری کرونایی به شیوه فضای مجازی اینساگرام و تلگرام/ به هیچ وجه به افراد ناشناس در شبکه اجتماعی اعتماد نکنید

کلاهبرداری کرونایی به شیوه فضای مجازی اینساگرام و تلگرام/ به هیچ وجه به افراد ناشناس در شبکه اجتماعی اعتماد نکنید
مهر 25, 1400
441 بازدید

کلاهبرداری کرونایی به شیوه فضای مجازی اینساگرام و تلگرام/ به هیچ وجه به افراد ناشناس در شبکه اجتماعی اعتماد نکنید اراک– رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: مجریان سایبری برای فروش کارت واکسن جعلی از برنامه هایی چون اینساگرام وتلگرام استفاده می کنند. به هیچ وجه به افراد ناشناس در شبکه های اجتماعی […]

کلاهبرداری کرونایی به شیوه فضای مجازی اینساگرام و تلگرام/ به هیچ وجه به افراد ناشناس در شبکه اجتماعی اعتماد نکنید

اراک– رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: مجریان سایبری برای فروش کارت واکسن جعلی از برنامه هایی چون اینساگرام وتلگرام استفاده می کنند. به هیچ وجه به افراد ناشناس در شبکه های اجتماعی اعتماد نکنید

به گزارش خبرنگار سایت خبری چشم براه به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ احسان آنقی اظهار کرد: با توجه به واکسیناسیون همگانی و لزوم ارائه کارت واکسن کرونا جهت دریافت خدمات روزانه، هم وطنان باید مراقب کلاهبرداران باشند.

وی بیان داشت: با توجه به شیوع بیماری کرونا طی دو سال اخیر در جهان و انجام واکسیناسیون در راستای پیشگیری از این بیماری منحوس طی هفته های اخیر برخی از افراد سود جو و فرصت طلب اقدام به کلاهبرداری در این زمینه می کنند.

وی خاطر نشان کرد:با توجه به این موضوع که برخی از کشور های خارجی ، به خصوص کشورهای عربی تنها به افرادی که با واکسن های مشخصی واکسینه شده اند مجوز حضور و تردد در آن کشور را صادر می کنند، سودجویان در کمین نشسته از این فرصت استفاده کرده و از راه دلالی و جعل کارت واکسن مبالغ هنگفتی را به جیب بزنند.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان افزود: مجرمان سایبری برای فروش کارت واکسن جعلی از برنامه‌هایی چون اینستاگرام و تلگرام استفاده می‌کنند و با اعلام این موضوع که توانایی ارائه کارت واکسن معتبر را دارند، اقدام به ترغیب افراد به واریز وجه می کنند.
سرهنگ آنقی تصریح کرد:به هیچ وجه به افراد ناشناس در شبکه های اجتماعی اعتماد نکنید و در نظر داشته باشید به راحتی می توان فردی که واکسن زده و نزده را با ورود کدملی در سامانه وزارت بهداشت راستی آزمایی کرد و فقط نام افرادی که واکسن زده باشند در این سامانه قید شده است.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استا مرکزی افزود :تنها مدرک معتبر واکسیناسیون ایران، کارت دیجیتال صادرشده از سوی وزارت بهداشت است که ازطریق سامانه salamat.gov.ir صادر شده است و به هیچ وجه نباید به لینک هایی که در پیامک برای شما ارسال می شود مراجعه کنید.

سرهنگ آنقی در خصوص تعیین اصالت کارت واکسن دیجیتال گفت: کاربران کافی است بارکد دوبعدیQR-Code مندرج روی کارت واکسن دیجیتال خود را توسط یک گوشی تلفن همراه هوشمند اسکن کنند تا از اصلی یا جعلی بودن آن مطلع شوند.