مشاور وزیر جهاد کشاورزی: ایجاد اقتدار غذایی؛محوری ترین برنامه تحول کشاورزی اراک– مشاور وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان های وزارت جهاد کشاورزی؛ ضمن بیان اینکه محوریترین مباحث برنامه تحول کشاورزی؛ ایجاد اقتدار غذایی است؛ گفت: استان مرکزی باید برش استانی خود را در مقوله اقتدار غذایی؛ در تمام حوزهها تعریف کند. به گزارش […]
مشاور وزیر جهاد کشاورزی:
ایجاد اقتدار غذایی؛محوری ترین برنامه تحول کشاورزی
اراک– مشاور وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان های وزارت جهاد کشاورزی؛ ضمن بیان اینکه محوریترین مباحث برنامه تحول کشاورزی؛ ایجاد اقتدار غذایی است؛ گفت: استان مرکزی باید برش استانی خود را در مقوله اقتدار غذایی؛ در تمام حوزهها تعریف کند.
به گزارش خبرنگار سایت خبری چشم براه؛ هوشنگ محمدی در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در اراک اظهار کرد: برنامهریزی؛ سیاستگذاری و تدوین آیین نامه ها در وزارت جهاد کشاورزی و مراکز استانها و شهرستانها باید با روحیه و عملکرد جهادی باشد و برنامه تحول غذایی مدنظر ویژه مسئولان امر قرار گیرد.
وی در بخش دیگر سخنانش افزود: ۱۸ میلیون هکتار اراضی کشاورزی وجود
دارد که تاکنون بالغ بر یک میلیون و ۸۰۰ هکتار آن را رفع تداخل شده است. در همین راستا سند دار کردن و رفع تداخل اراضی و برنامه چهار ساله وزارت جهاد کشاورزی هدف گذاری شده است.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی، یکی از اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم در حوزه بخش کشاورزی را توجه ویژه به تولید گندم و روغن در بازه زمانی کوتاه مدت عنوان کرد و افزود: بحث خرید کشاورزی قراردادی شاملگندم، پنبه و دانههای روغنی از سوی سازمان تعاون روستایی، اکنون در ۱۰ استان کشور آغاز شده است.
محمدی بیان داشت: توجه ویژه به دیمزارها از سالهای گذشته آغاز و پارسال در هفت استان انجام شد که در سال جاری به ۱۵ استان افزایش یافت و ترویج دیمزارها باید مدنظر ویژه مسئولان امر قرار گیرد.
وی تصریح کرد: ۳۵ درصد تخفیف بیمه، تخفیف ۵۰ درصدی برای دریافت بذر و ارایه کود به کشاورزان از جمله برنامههای هدفگذاری شده در چهار سال آتی است.
مدیر کل دفتر هماهنگی امور استانهای وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد: اکنون ۱۰ میلیون هکتار اراضی دیم در کشور وجود دارد که ۲میلیون و ۶۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی کشور تحت پوشش قرار گرفته که برنامه ریزی داریم سطح دیمزارها را به منظور افزایش تولید، حفظ محیط زیست به ۸۰ درصد افزایش دهیم.
وی عنوان کرد: بحث ضریب بیمه محصولات کشاورزی اکنون حدود ۳۰ درصد است که قابل قبول نیست و یکی از برنامههای محوری وزارت جهاد کشاورزی، پوشش فراگیر بیمه محصولات کشاورزی است.
محمدی گفت: افزایش ۲۳ درصدی جوجه ریزی در این مدت انجام شده که امید است در ۳ ماه آتی تعادل در بازار گوشت مرغ هم انجام شود و جای تقدیر دارد استان مرکزی بخشی از مازاد تولید مرغ خود را روانه تهران میکند.
وی تصریح کرد: خرید تضمینی یک میلیون راس دام سبک از عشایر عملیاتی و اجرایی شده و امید است سایر برنامهها را در برنامه تحولی با موفقیت به پیش ببریم.
در پایان این آیین از خدمات مجید آنجفی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی تقدیر و علی صفری به عنوان سرپرست این سازمان معرفی شد.
نظرات