رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک: ارتباط حوزه و دانشگاه مرکز رشدو توسعه اقتصاد، علم و فرهنگی در جامعه اراک– رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: حوزه و دانشگاه دو بال پروازه جامعه است و ارتباط هرچه بیشتر این دو نهاد علمی، سرعت پیشرفت و توسعه را دوچندان میکند. به گزارش خبرنگار سایت خبری چشم براه، […]
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک:
ارتباط حوزه و دانشگاه مرکز رشدو توسعه اقتصاد، علم و فرهنگی در جامعه
اراک– رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: حوزه و دانشگاه دو بال پروازه جامعه است و ارتباط هرچه بیشتر این دو نهاد علمی، سرعت پیشرفت و توسعه را دوچندان میکند.
به گزارش خبرنگار سایت خبری چشم براه، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، سید محمد جمالیان به مناسبت فرارسیدن ۲۷ آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه در پیامی با بیان مطلب فوق آورده است:
دانشگاه همواره جایگاه آموزش و کاوش در حوزه اندیشه های علمی بوده است و رسالت بلند آنان سوق دادن جامعه به سوی مقاصد بلند فرهنگی و اجتماعی است و در مقابل حوزه های علمیه نیز در جامعه دینی و نظام ما دارای جایگاهی بس مهم و والا هستند.
ارتباط روحانیون و دانشگاهیان به قدری در جامعه مهم و حساس است که امام خمینی (ره) در این باره فرمودند؛ امروز یکی از ضروری ترین تشکل ها بسیج دانشجو و طلبه است، و دانشجویان دانشگاه ها باید با تمام توان خود در مراکزشان از انقلاب و اسلام دفاع کنند، فرزندان بسیجی ام در این دو مرکز، پاسدار اصول تغییر ناپذیر نه شرقی نه غربی باشند، امروز دانشگاه و حوزه از هر محلی بیشتر به اتحاد و یگانگی احتیاج دارند.
همچنین رهبر معظم انقلاب هم در این رابطه فرموده اند : در نظام اسلامی، علم و دین پا به پا باید حرکت کند. وحدت حوزه و دانشگاه یعنی این، وحدت حوزه و دانشگاه معنایش این نیست که حتما بایستی تخصص های حوزه ای در دانشگاه و تخصص های دانشگاهی در حوزه دنبال بشود نه، لزومی ندارد. اگر حوزه و دانشگاه به هم وصل و خوش بین باشند و به هم کمک بکنند و با یکدیگر همکاری نمایند، دو شعبه از یک مؤسّسه علم و دین هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در بخش دیگر پیام اضافه کرده است، حال آنکه روحانیون و دانشگاهیون این دو نهاد و مرجع علمی می توانند به همپوشانی یکدیگر بپردازند و دست به دست هم راه های ترقی را با سرعتی زیاد طی کنند و مسئولین در این میان باید موانع وحدت این دو بال توسعه ای را برطرف و این مرکز را بیش از پیش به هم نزدیک تر کنند.
وی در مورد همکاری و همیاری روحانیون و دانشگاهیان در استان مرکزی درمورد مبارزه باکرونا یادآورشده است:، از زمان شیوع بیماری کرونا ویروس از مرزهای دانش و اندیشه فراتر رفت و به مرحله عملیاتی درآمد که با مشارکت مسؤلانه جامعه حوزوی استان مرکزی، بخش های مهمی از بار بحران کروناویروس برداشته شد و این نقش مهم جامعه روحانیت در ارتقای سلامت جسمانی و معنوی جامعه را پر رنگ تر می کند، که به عنوان پشتوانه ای مطمئن برای دست اندرکاران حوزه بهداشت و درمان کشور، در ارتقای امر سلامت جامعه، همواره مورد توجه می باشد.
جا دارد در این روز از حمایتها و زحمات آیت الله دری نجف آبادی نماینده محترم ولی فقیه در استان مرکزی از حوزه سلامت استان در تمام زمینه های تشکر و قدردانی نمایم که همیشه در کنار دانشگاه علوم پزشکی اراک و حوزه سلامت استان مرکزی بوده اند و بدون شک مشکلات بهداشت و درمان استان به خصوص از زمان شیوع بیماری کرونا بدون حمایتهای همیشگی و راهنمایی های ایشان برطرف نمی شد. از زمانیکه پای کرونا به استان مرکزی باز شده است، حوزه های علمیه استان، روحانیون استان، طلاب جهادگر استان مرکزی و از همه مهمتر دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، حجت الاسلام والمسلمین حسنوند و همه همکاران پرتلاش دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ایده ها و برنامه های نابی را مطرح و اجرا می کردند، از عیادت از بیماران کرونایی گرفته و حضور در تمامی بیمارستانها و مراکز بهداشتی در استان در راستای روحیه دادن به کادر بهداشت و درمان، تهیه برنامه های مختلف فرهنگی برای پرسنل، تهیه بسته های کمک معیشتی و غیره
اینجانب ضمن گرامیداشت سالروز شهادت مظلومانه شهید آیت الله مفتح، همدلی و همراهی این دو نهاد جامعه اسلامی را گرامی داشته و امیدوارم ثمره این مشارکت و وحدت مبارک، تعالی جایگاه اندیشه در میهن عزیزمان و رفع چالش های مردمان این سرزمین باشد.
نظرات