قبل از وقوع حادثه یا بلایای طبیعی چاره اندیشی وتدبیر شود/ حادثه یا بلایای طبیعی زمان و مکان مشخص ندارد

دی 6, 1400
496 بازدید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: قبل از وقوع حادثه یا بلایای طبیعی چاره اندیشی وتدبیر شود/ حادثه یا بلایای طبیعی زمان و مکان مشخص ندارد اراک– مسئولین قبل از وقوع حادثه یا بلای طبیعی چاره اندیشی کنند، تا شاهد کاهش عمق خسارات مالی و جانی در موقع بروز حوادث و بلایای طبیعی باشیم. […]

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد:

قبل از وقوع حادثه یا بلایای طبیعی چاره اندیشی وتدبیر شود/ حادثه یا بلایای طبیعی زمان و مکان مشخص ندارد

اراک– مسئولین قبل از وقوع حادثه یا بلای طبیعی چاره اندیشی کنند، تا شاهد کاهش عمق خسارات مالی و جانی در موقع بروز حوادث و بلایای طبیعی باشیم. حادثه یا بلای طبیعی زمان و مکان مشخص ندارد و نمی توان از قبل وقوع آن را به درستی پیش‌بینی کرد. می‌توان با برنامه‌ریزی و هماهنگی هر چه بیشتر، در زمان وقوع چنین اتفاقاتی، خسارت و لطمات پس از آن را به شدت کاست.

به گزارش خبرنگار سایت خبری چشم براه رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیامی به مناسبت روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثر بلاهای طبیعی با بیان مطلب بالا در آورده است:

بسمه الله الرحمن الرحیم
شعار امسال برای بزرگداشت این روز “همکاری همه جانبه دستگاه های ملی و محلی با مردم برای کاهش ریسک مخاطرات طبیعی” انتخاب شده است که نشان می دهد که کاهش خطر بلایای طبیعی بدون حضور همه جانبه و همکاری مردم و مسئولین و با یک صدای واحد و عزمی راسخ امکان پذیر نمی باشد.
سیدمحمد جمالیان در ادامه این پیام یادآور می شود: در عصر حاضر که مخاطرات مرتبط با تکنولوژی و پیشرفت های صنعتی  حوادث، مخاطرات انسان ساخت نیز به بلایای طبیعی نیز اضافه شده اند باید با اجرای دقیق ۴ فاز مدیریت بحران شامل: ۱پیشگیری۲آمادگی۳مقابله۴ بازسازی و باز توانی جهت حصول به نتیجه اصلی یعنی «مدیریت کاهش خطر حوادث وبلایا »اقدامات و گامهای موثرتری برداشت. علاوه بر این ما باید همواره در طول سال آمادگی لازم برای زمان وقوع و افزایش تاب آوری جامعه در بلایا و به حداقل رساندن آسیب و خسارات جانی و مالی ناشی از آن ایجاد کنیم.
آنچه در ارتباط با مواجهه درست با بلایای طبیعی باید در اولویت قرار گیرد افزایش میزان آمادگی و تاب آوری استان شامل؛ ارتقاء زیرساخت ها، توجه بیش از پیش به ایمنی سازه ای، غیر سازه ای و عملکردی، افزایش توجه مسئولین و دستگاه های ذیربط به مباحث ایمنی و در نهایت افزایش دانش، نگرش و مهارت های مواجهه با بحران در بین شهروندان عزیز استان می باشد. امید است با توجه به نفوذ خوب رسانه ها در بین مردم و کار قوی رسانه‌ای در استان، شاهد نقش آفرینی هر چه بیشتر اصحاب رسانه در ارتباط با انتقال و انتشار توصیه های ایمنی و بهداشتی در این زمینه برای ارتقاء آگاهی های مردم باشیم