۲۰۰۰ واحد فرآوری و تولید مواد غذایی تحت نظارت بازرسی

اسفند 18, 1400
194 بازدید

مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی خبر داد، ۲۰۰۰ واحد فرآوری و تولید مواد غذایی تحت نظارت بازرسی   اراک– پایگاه خبری چشم براه: مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۲ هزارو۲۵۰ واحد فرآوری و تولید مواد غذایی در طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز امسال و ماه مبارک رمضان مورد بازرسی […]

مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی خبر داد،

۲۰۰۰ واحد فرآوری و تولید مواد غذایی تحت نظارت بازرسی

 

اراک– پایگاه خبری چشم براه:
مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۲ هزارو۲۵۰ واحد فرآوری و تولید مواد غذایی در طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز امسال و ماه مبارک رمضان مورد بازرسی و نظارت قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری چشم براه محسن شانقی در آیین رزمایش طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تمامی مراکز تحت پوشش این اداره کل شامل مراکز بسته بندی، کشتارگاه‌ها، مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، ناوگان حمل و نقل مواد دامی وغذایی و… تحت نظارت قرار می گیرند.

وی با اشاره به اینکه تمام فرآورده های خام دامی که از مراکز مجاز عرضه فرآورده های خام دامی در استان تهیه می شود، قابل اطمینان و سلامت آنان مورد تایید این اداره کل است.

وی افزود: شهروندان استان مرکزی فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تهیه کرده و هنگام خرید به مهر و نشان اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، تاریخ تولید و انقضای فراورده توجه داشته باشند. و از خرید فرآورده های دامی از دستفروشان، دوره گردان و به شکل فله ای جداً خودداری کنید.