پیشرفت ۸۳ درصدی پروژه بیمارستان ولیعصر/افتتاح بیمارستان سوانح سوختگی در یک ماه آینده

خرداد 29, 1401
149 بازدید

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم‌پزشکی: پیشرفت ۸۳ درصدی پروژه بیمارستان ولیعصر/افتتاح بیمارستان سوانح سوختگی در یک ماه آینده اراک–پایگاه خبری چشم براه: معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک از پیشرفت ۸۳ درصدی پروژه بیمارستان ولیعصر خبر داد و گفت: همچنین، دریک ماه آینده بیمارستان سوانح سوختگی نیز بهره‌برداری خواهد شد. […]

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم‌پزشکی:

پیشرفت ۸۳ درصدی پروژه بیمارستان ولیعصر/افتتاح بیمارستان سوانح سوختگی در یک ماه آینده

اراک–پایگاه خبری چشم براه:
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک از پیشرفت ۸۳ درصدی پروژه بیمارستان ولیعصر خبر داد و گفت: همچنین، دریک ماه آینده بیمارستان سوانح سوختگی نیز بهره‌برداری خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری چشم براه، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی عبدالصمد صمدی افزوده: این پروژه در حال حاضر در شرایط مناسبی به سر می برد بطوریکه به بیش از ۸۳ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.

وی اظهار کرد: در ماه های اخیر به دلیل تعطیلات موجود، روند این پروژه با کندی مواجهه بود اما خوشبختانه در ۴۵ روز اخیر سرعت ساخت مجدد اوج گرفته و در حال حاضر نیز شرایط مناسب ارزیابی می شود.

وی بیان کرد : در بازدیدی که کارشناسان و مسئولان سازمان برنامه و بودجه از پروژه های عمرانی حوزه سلامت داشتند، ضمن ارزیابی خوب و مطلوب روند ساخت و پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه ها، ابراز امیدواری کردند تا پایان سال اکثر این پروژه ها به بهره برداری برسند.

صمدی در ادامه با تاکید بر افتتاح این پروژه تا پایان سال خاطرنشان کرد: پیش بینی می کنیم با توجه به قول های مساعدی که برای تامین بودجه این پروژه داده شده، این بیمارستان تا پایان سال و حتی به احتمال زیاد در دهه فجر سال جاری مورد بهره برداری قرار بگیرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود:   این بیمارستان دارای ۵۰۰ تخت بیمارستانی است و افتتاح یکباره آن ممکن نیست و باید طی مدت زمان ۳ ماهه و به آرامی و با آماده سازی مرحله ای تجهیزات و امکانات، به بهره برداری کامل برسد.

وی افزود: اقدامات مطالعاتی این پروژه در سال ۱۳۸۴ انجام شده اما در سال های آتی به دلیل نیازسنجی صورت گرفته، تعدای تخت به آن اضافه می شود.

وی اضافه کرد: اضافه شدن تخت های بیمارستانی یکی دیگر از دلایل طولانی شده ساخت و تکمیل این پروژه است.

صمدی یادآور شد: طولانی شدن این پروژه دلایل مختلفی دارد که مهمترین آنها عدم تزریق به موقع و به اندازه منابع مالی و در برخی مواقع عدم نظارت ها بوده است که با تعویض و استقرار پیمانکار جدید در فروردین سالجاری امیدوار بودیم روند تکمیل این پروزه سرعت خوبی بگیرد اما کرونا، گرانی مصالح و  تورم بازار و همچنین قطعی های برق نیز باعث میشد این پروژه در برخی مواقع با کندی روبرو شود.

وی در پایان افزود: در یکماهه آینده بیمارستان سوانح و سوختگی به بهره برداری خواهد شد